Здравейте колеги! Пиша тук, защото мисля, че проблема е някъде в запалителната система(колата се кара само на газ, но майстора каза, че не е проблема в газовото). Та проблема е следния - вчера се качвам и въртя да запаля, но няма никой, стартера си върти, гориво има, но няма никакъв вътък да врътне или поне да опита да прехрипа за да запали, само върти. Днес един приятел ме дръпна - запали но с голяма мъка след 150м поне(чудеше се да запали ли или не

)Като запали си държи обороти, нормално си набира.Обаче като я изгася след като загрее за 1-2мин и после пак пробвам да запаля, пали но с леко претрисане. Газовия клапан не изпуска и предполагам колата не се дави, защото това ми беше съмнението.Ток също има да убие кон по думите на човека, който го провери. Същото ми го направи преди около 2 седмици, и в този промеждутък може да се каже, че нямаше проблем като изключа запалването с претрисане като позагрее! Кабели, капачка и палец са на около 10000км, като ги сменях майстора каза, че свещите са добре(3 полюсни са). Къде се крие проблема спорд вас и къде в Бургас и региона може да ми го оправят( питам така за региона, защото то сервизи много, но майсторите са малко).
Колата е Голф 2 1,1 карбуратор, с двигател GG, ако не се лъжа, защото е сменен.
Ако темата не е за тук моля да ме извините, ще я сложа в газовия раздел! Благодаря предварително!!!

КОлеги във вас ми е надеждата, ще съм благодарен за всеки коментар!