Здравейте колеги.
Наскоро открих следната неизправност- не мога да включа дълги светлини.
Светват само като издърпам лостчето и като отпусна изгасват- предполагам проблемът е в него.
Автомобилът е Голф 3 ГТИ 1994г. Въпросът ми е лостчета за мигачи различни ли са на ГТИ като дизайн,изпълнение или става лостче от всякакъв Голф 3. Евентуално за смяната да кажете няколко думи.

Golf MK3 GTI 94г. Лостче за мигачи
- wartime
- Автомобил: VW Passat B4 Variant
- Двигател: ABF 1994
Re: Лостче за мигачи Голф 3 ГТИ
Имах същия проблем преди време,обаче на пасат б3.Купих си ново лостче-уж хубаво.Обаче като натиснах бутона за аварийките тои излетя
проблема най-вероятно ти е в едно малко пластмасово детайлче,което играе ролята на ключе.На пасата се намира от външната страна на корпуса на лоста под пластмасите около волана.Предполагам на голфа е същото.Триъгълно,с размер около 2 см.под него е тази джаджа.Не е нужно да сваляш лоста.Лошото е че се намира трудно,поне аз не го намерих отделно.Потърси лост втора ръка и вземи само джвъчката.Дано съм ти бил полезен!Поздрави!

Благодаря за съвета колега wartime
Моля отново знаещите да споделят еднакви ли са всички лостчета за мигачи за всички Голф 3 или не.

Моля отново знаещите да споделят еднакви ли са всички лостчета за мигачи за всички Голф 3 или не.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Еднкави са, при чистачките има разлики :)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”