Благодаря предварително !

icemenn написа:няма да е лошо да погледнете и кантара,има там една гума и под нея протича и не се вижда на момента теча ,а по-късно.Брах ядове 1 година докато го разбера и накрая го махнах и педала стана като на новите коли 3-см ход и хваща.
venho написа:icemenn написа:няма да е лошо да погледнете и кантара,има там една гума и под нея протича и не се вижда на момента теча ,а по-късно.Брах ядове 1 година докато го разбера и накрая го махнах и педала стана като на новите коли 3-см ход и хваща.
не си взел най правилното решение зимата да не яхнеш някое дърво със багажника при този 3 сантиметров ход като ти хванат задните спирачки .До колегата с проблема ако се сещаш онова момче с дизела който идва пред гаража имаще същия проблем и се оказа от едно клапанче във форума се пише MR.Jakson ako искаш го попитай да ти обясни какво направи той и как си реши проблема той е маниак на тема спирачки
pip2000 написа:Тук колегата drake не е продължил с това дали се случва нещо по неговия проблем, но и аз искам да споделя моите нерадости:
Kолата е Golf 3 1.6 ABU 1993г.
Спирачките ми не са като на спортна кола, но лошото е, че понякога са доста прилични, с не много голям ход на педала, а друг път просто той потъва доста надолу и се налага да натискам бая яко, за да ловят някак си. Знам за това и по принцип съм си предпазлив при шофиране.
Какво имам предвид - това състояние ( на по-здрави и по-калпави спирачки) обикновено се усеща още при запалване на колата и потегляне, остава си така докато я карам. После като я спра и тръгна пак, може да в същото положение, но може и да са се променили спирачките. Случвало ми се е и няколко пъти обаче когата карам през балкана да кажем и се спускам както са си били наред, вследствие на постоянното регулиране на скоростта със спирачките те да омекнат и даже почти да изчезнат :( scare
Това дали не е свързано нещо със сервото? Преди 2-3 години си смених помпата с втора употреба, имам сменено и едно цилиндърче отзад и търбичката му от кантара, обезвъздушавал съм... Не знам...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта