Проблем с студеният старт на Голф 2 КР
Проблем с студеният старт на Голф 2 КР
Здравейте.Имам проблем с студения старт на Голф 2 КР.Когато го запаля нормално без да подавам газ си работи идеално двигателя.Ако реша да подам газ почва да се дави и угасва.Много ще съм благодарен ако някой може да помогне.Благодаря предварително.
Последна промяна от golfkr на Пет 30 мар 2007 20:52, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Problem s studeniq start
и аз имам такъв проблем
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Problem s studeniq start
240 лв. и се оправя
- Jetta16v
- Автомобил:
- Двигател:
За студения....
Абе момци , много се изписа по въпроса....И така:
1.Температурният регулатор-желязна кутиика монтирана на блока, през нея минават бензинопроводите от и към инжекционният разпределител;
2.Температурният датчик-намира се около изходящият воден колектор под делкото,
Ако дотук не ви е ясно, бегайте при некой разбирач/диагностик!
Аре успех!
1.Температурният регулатор-желязна кутиика монтирана на блока, през нея минават бензинопроводите от и към инжекционният разпределител;
2.Температурният датчик-намира се около изходящият воден колектор под делкото,
Ако дотук не ви е ясно, бегайте при некой разбирач/диагностик!
Аре успех!
Re: За студения....
Благодаря за съвета но проблема не е в това.пробвах дюзата като я извадих от двигателя.пръска си.смених и датчика.чаках един месец докато ми го доставят.но проблема пак си остава.Благодаря все пак.
Re: За студения....
Имам и още един проблем.Постоянно ми свети лампата за антифриза на таблото а всичко е ок по системата.датчика е нов.някакви идеи от какво може да е?
В какво състояние е колата, не6то сменял ли си по зап. с-ма и инж.? Дай повече инфо
Не искам да те объркам но мисля че може да е от дюзите има ли проблем като загрее ?? ако няма иди на елкон ама преди това си смени кабелите, свещите, капачката и палеца, и ако имаш желание смени и горивния филтър, Колегата също може да излезе прав
Не искам да те объркам но мисля че може да е от дюзите има ли проблем като загрее ?? ако няма иди на елкон ама преди това си смени кабелите, свещите, капачката и палеца, и ако имаш желание смени и горивния филтър, Колегата също може да излезе прав
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”