голфчето ми изгасва - помощ !!!
голфчето ми изгасва - помощ !!!
Колеги моля ви се да ми помогнете да реша този проблем. Става въпрос за голф 3 моноинжекция 1,6 93г. със метанова уредба. Проблема е че колата изгасва както си карам независимо дали съм на светофар или в движение. След като изгасне и трябват 2 - 3 мин. и си паля все едно нищо не се е случило, само дето през това време съм отнесал поне 100 псувни от страни. Не мога да открия от къде е проблема, защото като я закарам в сервиз и ми казват че всичко си е наред. Трябвало да я закарам като изгасне, но за 2 - 3 мин, как да стане ? Моля за помощ !!!
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Ако го прави и на бенз., и на газ - бобина с комутатор или датчик на хол, бобината си я сменил - остатва 2-рото... При условие, че палец, капачка, кабели и свещи са О.К. и нямаш окислени ниско- и високоволтови клеми, букси и т.н.
П.П. Горе в средата имаш надпис "Търсене" - кликни там, ще четеш поне половин ден... Имаше нейде из темите как се "хваща" прецакан датчик на хол.
П.П. Горе в средата имаш надпис "Търсене" - кликни там, ще четеш поне половин ден... Имаше нейде из темите как се "хваща" прецакан датчик на хол.
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
нагорял лак на бобината и като се загрее бобината и изгасва колата.провери като ти направи проблема има ли искра след бобината.тва става като извадиш кабела който влиза в дистрибуторната капачка и го доближиш на няколко милиметра от метален корпус.и като въртиш стартера тряя има искра между кабела и металния корпус.
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”