Здравейте, нов съм във форума, нуждая се от малко информация! Искам да ви попитам каква е процедурата по смяната на ламбда сонда при Голф 4,1.6,101 к.с, 2000 год ? Този модел с две сонди ли е? Ако да, тук ли се свързват?
моя голф е с 2 сонди, една отпред и една след катализатора, тази след катализатора е с по дълъг кабел, попринцип ги продават с по дълъг защото можеби са универлсални, но за голф с код на мотора apf не става универсална, трябва си оригинална, която е доста скъпичка в сравнение с заместителя, за акл става и универсална
и аз попитам, какво влияние има втората сонда освен на следи за изгорелите газове, оказва ли някакво влияние на работата на двигателя, ще съм благодарен и аз на точни отговори.
Жоро ти е отговорил. ECU-то съпоставя данните от двете сонди, преди и след катализатора, от там преценява дали катализатора е в ред и ако има отклонения от допустимото набива грешка и светва check engine на таблото. Практически, ако втората сонда даде фира, на автомобила по нищо друго не му личи. Нито пъргавината му се променя, нито разхода. Не така стои въпроса обаче, ако същото се случи с тази преди катализатора. Ако изключим двигателите с широколентова първа сонда, на останалите които имат по две, сондите са им идентични. Имам предвид, че са едни и същи. Различават се само по дължината на кабела и цвета на буксата. Черен и кафяв. Колегата пуснал темата, ако наистина е с AKL, няма втора сонда.
при мен не свети чека, изкарва грешка за неработеща втора сонда 17526 - Oxygen (Lambda) Sensor Heating; B1 S2 P1118 - 35-00 - Open Circuit предната е широколентова, задната дали е такава, чудя се изобщо да я сменям ли, щом не влия на работата и не свети чека мисля че не е проблем, мисля да махна катализатора.
Може би не съм се изразил правилно. Под широколентова имам предвид онези с пет пина. Иначе на твоята само подгрева не и работи. За това не свети чека. Тя си дава информация, но по-късно влиза в кондиция. А и задна широколентова няма. Просто не е необходимо, като се има предвид предназначението и.