Тампони макферсон Г3'92
- IVD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тампони макферсон Г3'92
Смених тампоните на макферсона и сега при пропадане на гумата в неравност/ДУПКА/ се чува силно тропане. Съмнявам се че "чинииките" които стоят най-отгоре удрят в "купола" на калника, ако може така да се нарече леглото на тампона.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Тампоните който сложих са "Закс", и са с лагерчето заедно!
-
- Автомобил:
- Двигател:
IVD написа:Теодор написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=33687&highlight=%F2%E0%EC%EF%EE%ED%E8+%EC%E0%EA%F4%E5%F0%F1%EE%ED+%C7%C0%CA%D1
Ясно, нови тампони от друг магазин и друга марка!
D&N на Рогошко шосе - Лемфьордер

Чувал съм,че Лемфьордер продават и в един магазин на бул.Княгина Мария Луиза (бившия Лиляна Димитрова),до Папараци,срещу магазина за бои,има голяма табела "Авточастите",но не е Ауто 1.Купувал съм от тях накладки и други части,доволен съм.
- IVD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MobilLife написа:Най-вероятната причина да тропат нови тампони е да са ти дали други!
При мен беше така - бяха ми дали голфови щото са големи разбирачи тия в магазинитеи се почна яко тропане - те са по ниски от пасатовите и се наложи.....
. Така че провери кво са ти сложили - ползвай старите за сравнение....
Тези които ми дадоха са найстина високи и ми направи впечатление, че много малко резба се показва над най-горната гайка!
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
IVD написа:MobilLife написа:Най-вероятната причина да тропат нови тампони е да са ти дали други!
При мен беше така - бяха ми дали голфови щото са големи разбирачи тия в магазинитеи се почна яко тропане - те са по ниски от пасатовите и се наложи.....
. Така че провери кво са ти сложили - ползвай старите за сравнение....
Тези които ми дадоха са найстина високи и ми направи впечатление, че много малко резба се показва над най-горната гайка!
Че аз като го карам моя Голф с Пасатови кво му е?
п.с.Даже Пасатовите се предполага че трябва да са по яки щото Пасата е по тежък

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”