Тампони макферсон Г3'92

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
IVD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Тампони макферсон Г3'92

Мнениеот IVD » Съб 05 май 2007 20:03

Смених тампоните на макферсона и сега при пропадане на гумата в неравност/ДУПКА/ се чува силно тропане. Съмнявам се че "чинииките" които стоят най-отгоре удрят в "купола" на калника, ако може така да се нарече леглото на тампона.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Тампоните който сложих са "Закс", и са с лагерчето заедно!

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Съб 05 май 2007 21:25

Провери дали гайката отгоре не се е разхлабила.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Съб 05 май 2007 21:39

Потребителски аватар
IVD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот IVD » Нед 06 май 2007 11:55

Теодор написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=33687&highlight=%F2%E0%EC%EF%EE%ED%E8+%EC%E0%EA%F4%E5%F0%F1%EE%ED+%C7%C0%CA%D1

Ясно, нови тампони от друг магазин и друга марка!

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Нед 06 май 2007 12:26

IVD написа:
Теодор написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=33687&highlight=%F2%E0%EC%EF%EE%ED%E8+%EC%E0%EA%F4%E5%F0%F1%EE%ED+%C7%C0%CA%D1

Ясно, нови тампони от друг магазин и друга марка!

D&N на Рогошко шосе - Лемфьордер :wink: .
Чувал съм,че Лемфьордер продават и в един магазин на бул.Княгина Мария Луиза (бившия Лиляна Димитрова),до Папараци,срещу магазина за бои,има голяма табела "Авточастите",но не е Ауто 1.Купувал съм от тях накладки и други части,доволен съм.

Потребителски аватар
MobilLife
Автомобил: Wv golf 5 +
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MobilLife » Нед 06 май 2007 18:22

Най-вероятната причина да тропат нови тампони е да са ти дали други!
При мен беше така - бяха ми дали голфови щото са големи разбирачи тия в магазините :twisted: и се почна яко тропане - те са по ниски от пасатовите и се наложи..... :beat_butt2 . Така че провери кво са ти сложили - ползвай старите за сравнение....

Потребителски аватар
IVD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот IVD » Пон 07 май 2007 11:04

MobilLife написа:Най-вероятната причина да тропат нови тампони е да са ти дали други!
При мен беше така - бяха ми дали голфови щото са големи разбирачи тия в магазините :twisted: и се почна яко тропане - те са по ниски от пасатовите и се наложи..... :beat_butt2 . Така че провери кво са ти сложили - ползвай старите за сравнение....

Тези които ми дадоха са найстина високи и ми направи впечатление, че много малко резба се показва над най-горната гайка!

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пон 07 май 2007 18:52

IVD написа:
MobilLife написа:Най-вероятната причина да тропат нови тампони е да са ти дали други!

Тези които ми дадоха са найстина високи и ми направи впечатление, че много малко резба се показва над най-горната гайка!

Че аз като го карам моя Голф с Пасатови кво му е?
п.с.Даже Пасатовите се предполага че трябва да са по яки щото Пасата е по тежък :!:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”