Golf 4 - На кои се слага новото табло?
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Golf 4 - На кои се слага новото табло?
Това,което ме интересува е дали това новото табло се монтира само на юбилейки голф,или и на други понеже видях обяви на коли 2002/2003 със старото и новото табло.
Евентуално липсата на такова табло в автомобили 2003 значи ли че е сменявано?
Централната конзола и таблото(уредите)винаги ли вървят пакет заводско,или има вариант да е със стара конзола и ново табло понеже и такива обяви видях?
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за новото табло на голф4
Такова табло на нормална 4-ка мисля че не се слага (не съм 100%сигурен) слага се на бора и голф р32 (даже и на юби не съм го виждал, снимката да не е на американски голф юби ? ). Алуминиевия интериор се слага на почти всички голфове от края на 2002 и 2003-та година. Такова табло с ринговете се слага на някой от последните 2003-та както и на някои от специалните изпълнения от 2002-ра и 2003-та година. Това го пиша от опит пък дали на хартия е точно така нека и някой друг се изкаже 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Aprilia написа:Такова табло на нормална 4-ка мисля че не се слага (не съм 100%сигурен) слага се на бора и голф р32 (даже и на юби не съм го виждал, снимката да не е на американски голф юби ? ). Алуминиевия интериор се слага на почти всички голфове от края на 2002 и 2003-та година. Такова табло с ринговете се слага на някой от последните 2003-та както и на някои от специалните изпълнения от 2002-ра и 2003-та година. Това го пиша от опит пък дали на хартия е точно така нека и някой друг се изкаже
Немога да кажа на 100%, но това трябва да е нещо американско. Просто късните Р32 и всите юбилейки са с климатроник, а не с климатик

- Vidol Nikolov
Конкретната снимка е от юбилеен голф,но дали е американски не знам.
Гледах такива интериори и на помпа дюзи 131/150 както и на 180/1.8т
Както от 2002,така и от 2003.Затова се зачудих дали всичко по колите си оригинално

Както от 2002,така и от 2003.Затова се зачудих дали всичко по колите си оригинално

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Vidol Nikolov написа:Конкретната снимка е от юбилеен голф,но дали е американски не знам.
Не се разбира какво имаш предвид под интериори, арматурно табло без капак за еърбега аз на Голф освен р32 не съм виждал, я дай линк къде си ги гледал че ми стана интересно ?
- Vidol Nikolov
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
А на Бора слагат ли табло без капак за бега?
Едит:Поразгледах няколко Бори,явно при тях таблото фабрично е без капак за бега.
А на Бора слагат ли табло без капак за бега?

Едит:Поразгледах няколко Бори,явно при тях таблото фабрично е без капак за бега.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Конкретно за таблото с уредите (Тахо) - такова с рингове се слага фабрично не само на юбилейки и т.н.
Аз съм с такова от завода. Зависи от изпълнението на самата кола и избора на първия собственик
Това си е просто екстра която е можело да бъде избрана/поръчана, също както кожения трилъчев волан, ESP, специална поръчкова тапицерия и т.н. 
Аз съм с такова от завода. Зависи от изпълнението на самата кола и избора на първия собственик

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Haralampi написа:Конкретно за таблото с уредите (Тахо) - такова с рингове се слага фабрично не само на юбилейки и т.н.
Аз съм с такова от завода. Зависи от изпълнението на самата кола и избора на първия собственикТова си е просто екстра която е можело да бъде избрана/поръчана, също както кожения трилъчев волан, ESP, специална поръчкова тапицерия и т.н.
Такъв километраж се е предлагал само от 2002-ра и то мисля май месец натам и пак не е слаган на всички коли, явно зависи от изпълнението.
Както и не всички бори са със слято арматурно табло, има много които са с капак на бега, само че мисля след 2002-ра при тях влиза слятото табло оригинално на всички

- Haralampi
Aprilia написа:Такъв километраж се е предлагал само от 2002-ра и то мисля май месец натам и пак не е слаган на всички коли, явно зависи от изпълнението.
Както и не всички бори са със слято арматурно табло, има много които са с капак на бега, само че мисля след 2002-ра при тях влиза слятото табло оригинално на всички
Определено не е на всички - при мен се води с отделен код като екстра! Ако не ме бърка паметта се води "Sport Tacho".
Откога точно е предлагано... не знам. Моята е 2002, моделгодина 2003.
Haralampi написа:Определено не е на всички - при мен се води с отделен код като екстра! Ако не ме бърка паметта се води "Sport Tacho".
Откога точно е предлагано... не знам. Моята е 2002, моделгодина 2003.

Слагат каквото има по заводи складове и т.н. ако мислиш че има някаква супер точна концепция просто не е така дори и на разни юбилейни и други уж спешъл изпълнения
- Haralampi
Coca_GTI написа:Слагат каквото има по заводи складове и т.н. ако мислиш че има някаква супер точна концепция просто не е така дори и на разни юбилейни и други уж спешъл изпълнения
Е това вече беше виц

Шегата на страна - мога да те уверя, че нито едно винтче не излиза случайно от завода... иначе хвърчат глави

Haralampi написа:Coca_GTI написа:Слагат каквото има по заводи складове и т.н. ако мислиш че има някаква супер точна концепция просто не е така дори и на разни юбилейни и други уж спешъл изпълнения
Е това вече беше вицВикаш квото има под ръка майстора - пляска и тва е - къфто ти е късмета
Ииии, то тва по-зле от гаражнен сервиз
![]()
Шегата на страна - мога да те уверя, че нито едно винтче не излиза случайно от завода... иначе хвърчат главиЗа каквото си платиш - това получаваш
Шегата на страна абсолютно си неориентиран
- Haralampi
Coca_GTI написа:
Ще те препоръчам във Волфсбург да ги ориентираш на тема стокова наличност, инвентаризации, изходящ контрол и качество на труда

Haralampi написа:Coca_GTI написа:
Ще те препоръчам във Волфсбург да ги ориентираш на тема стокова наличност, инвентаризации, изходящ контрол и качество на трудаОправи ми деня човече
Интересното е ,че ти пишеш за неща до които ти не си имал допирана точка ама по никакъв начин.
Няма как да знаеш всичко на този свят.
П.П. Дано оправянето на деня ти е някакъв ориентир дали това което пишеш е дори и малко достоверно ,защото забелязвам,че пишеш в доста теми и то в Технически раздел, май нямаш никакво понятие какво се случва.
Поздрави дано да е поука не е нужно да ми отговаряш или опонираш по какъвто и да било начин

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”