Golf 4 - На кои се слага новото табло?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Golf 4 - На кои се слага новото табло?

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 11 сеп 2011 12:14

2526910-8.jpg
Колеги сутринта разгледах няколко обяви в нета за продажба на Голф 4
Това,което ме интересува е дали това новото табло се монтира само на юбилейки голф,или и на други понеже видях обяви на коли 2002/2003 със старото и новото табло.
Евентуално липсата на такова табло в автомобили 2003 значи ли че е сменявано?
Централната конзола и таблото(уредите)винаги ли вървят пакет заводско,или има вариант да е със стара конзола и ново табло понеже и такива обяви видях?

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за новото табло на голф4

Мнениеот Aprilia » Нед 11 сеп 2011 13:04

Такова табло на нормална 4-ка мисля че не се слага (не съм 100%сигурен) слага се на бора и голф р32 (даже и на юби не съм го виждал, снимката да не е на американски голф юби ? ). Алуминиевия интериор се слага на почти всички голфове от края на 2002 и 2003-та година. Такова табло с ринговете се слага на някой от последните 2003-та както и на някои от специалните изпълнения от 2002-ра и 2003-та година. Това го пиша от опит пък дали на хартия е точно така нека и някой друг се изкаже :wink:

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Нед 11 сеп 2011 15:52

Aprilia написа:Такова табло на нормална 4-ка мисля че не се слага (не съм 100%сигурен) слага се на бора и голф р32 (даже и на юби не съм го виждал, снимката да не е на американски голф юби ? ). Алуминиевия интериор се слага на почти всички голфове от края на 2002 и 2003-та година. Такова табло с ринговете се слага на някой от последните 2003-та както и на някои от специалните изпълнения от 2002-ра и 2003-та година. Това го пиша от опит пък дали на хартия е точно така нека и някой друг се изкаже :wink:

Немога да кажа на 100%, но това трябва да е нещо американско. Просто късните Р32 и всите юбилейки са с климатроник, а не с климатик :?

Потребителски аватар
Vidol Nikolov

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 11 сеп 2011 17:25

Конкретната снимка е от юбилеен голф,но дали е американски не знам.
Гледах такива интериори и на помпа дюзи 131/150 както и на 180/1.8т
Както от 2002,така и от 2003.Затова се зачудих дали всичко по колите си оригинално
:beer

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Нед 11 сеп 2011 17:31

Vidol Nikolov написа:Конкретната снимка е от юбилеен голф,но дали е американски не знам.
Гледах такива интериори и на помпа дюзи 131/150 както и на 180/1.8т
Както от 2002,така и от 2003.Затова се зачудих дали всичко по колите си оригинално
:beer

Не се разбира какво имаш предвид под интериори, арматурно табло без капак за еърбега аз на Голф освен р32 не съм виждал, я дай линк къде си ги гледал че ми стана интересно ?

Потребителски аватар
Vidol Nikolov

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 11 сеп 2011 18:19

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
А на Бора слагат ли табло без капак за бега? :|
Едит:Поразгледах няколко Бори,явно при тях таблото фабрично е без капак за бега.

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Нед 11 сеп 2011 18:44

Конкретно за таблото с уредите (Тахо) - такова с рингове се слага фабрично не само на юбилейки и т.н.

Аз съм с такова от завода. Зависи от изпълнението на самата кола и избора на първия собственик :) Това си е просто екстра която е можело да бъде избрана/поръчана, също както кожения трилъчев волан, ESP, специална поръчкова тапицерия и т.н. :)

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Нед 11 сеп 2011 18:53

Haralampi написа:Конкретно за таблото с уредите (Тахо) - такова с рингове се слага фабрично не само на юбилейки и т.н.

Аз съм с такова от завода. Зависи от изпълнението на самата кола и избора на първия собственик :) Това си е просто екстра която е можело да бъде избрана/поръчана, също както кожения трилъчев волан, ESP, специална поръчкова тапицерия и т.н. :)

Такъв километраж се е предлагал само от 2002-ра и то мисля май месец натам и пак не е слаган на всички коли, явно зависи от изпълнението.
Както и не всички бори са със слято арматурно табло, има много които са с капак на бега, само че мисля след 2002-ра при тях влиза слятото табло оригинално на всички :roll:

Потребителски аватар
Haralampi

Мнениеот Haralampi » Нед 11 сеп 2011 18:59

Aprilia написа:Такъв километраж се е предлагал само от 2002-ра и то мисля май месец натам и пак не е слаган на всички коли, явно зависи от изпълнението.
Както и не всички бори са със слято арматурно табло, има много които са с капак на бега, само че мисля след 2002-ра при тях влиза слятото табло оригинално на всички :roll:

Определено не е на всички - при мен се води с отделен код като екстра! Ако не ме бърка паметта се води "Sport Tacho".
Откога точно е предлагано... не знам. Моята е 2002, моделгодина 2003.

scarytip
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scarytip » Нед 11 сеп 2011 21:50

Haralampi написа:Определено не е на всички - при мен се води с отделен код като екстра! Ако не ме бърка паметта се води "Sport Tacho".
Откога точно е предлагано... не знам. Моята е 2002, моделгодина 2003.

:да:

Coca_GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Coca_GTI » Пон 12 сеп 2011 17:25

Слагат каквото има по заводи складове и т.н. ако мислиш че има някаква супер точна концепция просто не е така дори и на разни юбилейни и други уж спешъл изпълнения

Потребителски аватар
Haralampi

Мнениеот Haralampi » Пон 12 сеп 2011 17:36

Coca_GTI написа:Слагат каквото има по заводи складове и т.н. ако мислиш че има някаква супер точна концепция просто не е така дори и на разни юбилейни и други уж спешъл изпълнения

Е това вече беше виц :lol: Викаш квото има под ръка майстора - пляска и тва е - къфто ти е късмета :063: Ииии, то тва по-зле от гаражнен сервиз :bowdown mhihi

Шегата на страна - мога да те уверя, че нито едно винтче не излиза случайно от завода... иначе хвърчат глави ;) За каквото си платиш - това получаваш ;)

Coca_GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Coca_GTI » Пон 12 сеп 2011 18:10

Haralampi написа:
Coca_GTI написа:Слагат каквото има по заводи складове и т.н. ако мислиш че има някаква супер точна концепция просто не е така дори и на разни юбилейни и други уж спешъл изпълнения

Е това вече беше виц :lol: Викаш квото има под ръка майстора - пляска и тва е - къфто ти е късмета :063: Ииии, то тва по-зле от гаражнен сервиз :bowdown mhihi

Шегата на страна - мога да те уверя, че нито едно винтче не излиза случайно от завода... иначе хвърчат глави ;) За каквото си платиш - това получаваш ;)

Шегата на страна абсолютно си неориентиран

Потребителски аватар
Haralampi

Мнениеот Haralampi » Пон 12 сеп 2011 18:13

Coca_GTI написа:

Ще те препоръчам във Волфсбург да ги ориентираш на тема стокова наличност, инвентаризации, изходящ контрол и качество на труда :idea: Оправи ми деня човече :063:

Coca_GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Coca_GTI » Пон 12 сеп 2011 18:34

Haralampi написа:
Coca_GTI написа:

Ще те препоръчам във Волфсбург да ги ориентираш на тема стокова наличност, инвентаризации, изходящ контрол и качество на труда :idea: Оправи ми деня човече :063:

Интересното е ,че ти пишеш за неща до които ти не си имал допирана точка ама по никакъв начин.

Няма как да знаеш всичко на този свят.

П.П. Дано оправянето на деня ти е някакъв ориентир дали това което пишеш е дори и малко достоверно ,защото забелязвам,че пишеш в доста теми и то в Технически раздел, май нямаш никакво понятие какво се случва.

Поздрави дано да е поука не е нужно да ми отговаряш или опонираш по какъвто и да било начин :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”