Golf MK3 Скрити функции на километража
- IcoMk3
- Автомобил: VW Golf Mk4
- Двигател: AHF 1999
Golf MK3 Скрити функции на километража
Приятели,някой знае ли кои са скритите функции на километража на VW Golf 3,които се появяват на мястото на пробега.Случайно разбрах за тях от едно видео в Youtube,но единствено разбрах че функция 7 показва оборотите на двигателя.Също ми стана интересно като гледах видеа в Youtube,че на някои Голфове километража им почва от 0 км/ч а не от 20 както е при повечето коли.
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Re: Скрити функции на километража на Golf 3
Мисля,че във подфорум ''направи си сам' 'беше темата .Аз от там гледах за да достигна скрития оборотомер.,ама не мога да си спомня как точно се правеше и какво друго показваше.Намери темата и си пиши.Също от там разбрах за регулирането на хода на чистачките-интервала.
- IcoMk3
Благодаря за инфото :) само се чудя защо моя двигател не е в таблицата-ABS.Но това няма значение.
Но така и не разбирам защо някои километражи започват от 0 а не от 20.
Но така и не разбирам защо някои километражи започват от 0 а не от 20.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
До 94-та ги правят от 20-220 или 20-260
След тази година всички са от по новия тип по-бързите моторчета 0-220. и 0-240
Въобще след 94-та има доста промени по-3-ките.
Мигачите в калниците стават от облите,сенниците стават от по-малките,в багажника вече се слагат от новите кори с мокета,слагат се имобилайзери на всичките модели,минава се на малкия тампон на макферсона и др.
Заменят 2Е с по-новия АДИ/АГГ,Появяват се 1.6/101 к.с. появяват се 1.4/1.6 с пластмасовите тръби и 4-те дюзи.
Заменят 1.8 АБС със АДЗ и т.н.
Иначе функциите на километражите си остават еднакви.
След тази година всички са от по новия тип по-бързите моторчета 0-220. и 0-240
Въобще след 94-та има доста промени по-3-ките.
Мигачите в калниците стават от облите,сенниците стават от по-малките,в багажника вече се слагат от новите кори с мокета,слагат се имобилайзери на всичките модели,минава се на малкия тампон на макферсона и др.
Заменят 2Е с по-новия АДИ/АГГ,Появяват се 1.6/101 к.с. появяват се 1.4/1.6 с пластмасовите тръби и 4-те дюзи.
Заменят 1.8 АБС със АДЗ и т.н.
Иначе функциите на километражите си остават еднакви.
- IcoMk3
Мерси и за това инфо. А третия стоп също ли е само на моделите от 94-та нагоре? Също съм забелязал че на някои модели антената за радиото не е на левия калник,а на задния край на тавана,аз всъщност точно такава исках но засега се задоволявам с това което имам. Замислям ако успея да посъбера пари до лятото,да си търся нова но пак тройка,но след 96-та. И да е поне 115 коня. Защото ако 2.0 ми дава същия разход колкото 1.8,и при положение че претърпя 2 инцидента,хич няма да се замисля дали да я сменя. Но няма да откажа и 150 коня версията :D Моята вече съм спрял да и правя подобрения защото както казах след 2 инцидента вече не мисля че си струва, а и наистина ми се иска да я сменя,но купя ли нова,наистина ще си я пазя и поддържам добре,особено визията.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Третия стоп се появява на задното стъкло и антената вече е на задната част на тавана.
Тапицериите и корите на вратите са от новия тип,тавана вече е от мъхестия плат,а не от онзи като мушама дето се чупи с поглед.След 96-та ги задължават да имат две въздушни възглавници.
Намирането на читава тройка е вече много трудна работа.
Търси поне да е била внос от Италия,та поне тенекиите да са и здрави,вече с кой мотор ще е,е въпрос на късмет.
Тапицериите и корите на вратите са от новия тип,тавана вече е от мъхестия плат,а не от онзи като мушама дето се чупи с поглед.След 96-та ги задължават да имат две въздушни възглавници.
Намирането на читава тройка е вече много трудна работа.
Търси поне да е била внос от Италия,та поне тенекиите да са и здрави,вече с кой мотор ще е,е въпрос на късмет.

- IcoMk3
По принцип съм набелязал тези две
http://www.cars.bg/c1477628
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 2031593479
Но ме учудва че са 2-3 години по-млади от моята,километрите са им колкото на моята,моторите са по-големи,а струват колкото моята когато я взех преди година и половина.Моята е 94-та година,1.8 90 коня,шибедаха и задния десен прозорец ако ги отворя после не мога да ги затворя,антифриза ми бавно тече отнякъде,и платих за нея 1800,и ми се видяха много за кола с толкова дефекти,но пък тези двете какви ли дефекти трябва да имат за да са толкова евтини.Но това ще го видя като му дойде времето,демек лятото ако съм събрал пари и ако все още не са продадени.Все пак първата ми е фаворит най-вече заради конете,а и на втората не ми допада че веждите на калниците са боядисани а не са оставени черни.Но пък искам на решетката отпред да има някакво лого,дали GTI или 16v няма значение.
http://www.cars.bg/c1477628
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 2031593479
Но ме учудва че са 2-3 години по-млади от моята,километрите са им колкото на моята,моторите са по-големи,а струват колкото моята когато я взех преди година и половина.Моята е 94-та година,1.8 90 коня,шибедаха и задния десен прозорец ако ги отворя после не мога да ги затворя,антифриза ми бавно тече отнякъде,и платих за нея 1800,и ми се видяха много за кола с толкова дефекти,но пък тези двете какви ли дефекти трябва да имат за да са толкова евтини.Но това ще го видя като му дойде времето,демек лятото ако съм събрал пари и ако все още не са продадени.Все пак първата ми е фаворит най-вече заради конете,а и на втората не ми допада че веждите на калниците са боядисани а не са оставени черни.Но пък искам на решетката отпред да има някакво лого,дали GTI или 16v няма значение.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Тфа е толко изтормосен АБФ, че ти е бедна фантазията....
- IcoMk3
Абе бащата все вика да събирам за четворка,ама като ме влекат тройките,как да си взема четворка.Не ми ли харесва колата,не ми прави удоволствие да я карам,а не ми ли доставя удоволствие,за кво живея :D За някои хора може да е важно колата просто да им върши работа,но за мен специално колата не е просто кола.Той може да се задоволява с Дачия,ама на мен това не ми е достатъчно.
Има един пич тука из Шумен,кара си GTI-ка,доста запазена изглежда,освен него да го намеря и да го питам дали не я продава,поне да не бия път да търся из страната.
Има един пич тука из Шумен,кара си GTI-ка,доста запазена изглежда,освен него да го намеря и да го питам дали не я продава,поне да не бия път да търся из страната.
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Ако не се хвърлиш на първата -ще си намериш читава-просто трябва по-голямо търпение.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”