Тампони за заден мост на Венто

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Тампони за заден мост на Венто

Мнениеот DAXC » Сря 02 май 2007 12:31

Тампоните на задния мост на вентото са за смяна. Но възниква следния проблем-в магазините ми казват, че тампоните са същите като на голф3 и ми ги показват как изглеждат ( метални с гума в сърцевината, като от единия край са разширени ). Да обаче мойте не са такива. Мойте имат от двете страни разширение. Оказа се, че някои модели на голф3 комби и венто са с двойни тампони ( два тампона от едната страна, които след като са монтирани изглежда, че е един с две разширения от двата края ). Та въпроса ми е-може ли на мястото на старите двойни да се сложи единичен, като на обикновенните тройки? И ако може заслужава ли си-дали ще могат да носят тежестта на колата?

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Тампони за заден мост на Венто

Мнениеот veritas » Сря 02 май 2007 12:45

Andrian_VT написа:Тампоните на задния мост на вентото са за смяна. Но възниква следния проблем-в магазините ми казват, че тампоните са същите като на голф3 и ми ги показват как изглеждат ( метални с гума в сърцевината, като от единия край са разширени ). Да обаче мойте не са такива. Мойте имат от двете страни разширение. Оказа се, че някои модели на голф3 комби и венто са с двойни тампони ( два тампона от едната страна, които след като са монтирани изглежда, че е един с две разширения от двата края ). Та въпроса ми е-може ли на мястото на старите двойни да се сложи единичен, като на обикновенните тройки? И ако може заслужава ли си-дали ще могат да носят тежестта на колата?
Те твоите значи трябва да са по два еднакви един срещу друг????? Ако ми пратиш номер на шаси и на мотора бих ти казал кои са точно твоите и колко парички са друже

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Сря 02 май 2007 12:53

Парите са ми ясни- 4Х17лв.
До като единичните тампони са 2Х17лв.
За това ме вълнува дали мога да сложа единични на мястото на двойните?

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Сря 02 май 2007 12:59

Andrian_VT написа:Парите са ми ясни- 4Х17лв.
До като единичните тампони са 2Х17лв.
За това ме вълнува дали мога да сложа единични на мястото на двойните?
Не стават друже за съжаление :( :( :(

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”