Тампони за заден мост на Венто
Тампони за заден мост на Венто
Тампоните на задния мост на вентото са за смяна. Но възниква следния проблем-в магазините ми казват, че тампоните са същите като на голф3 и ми ги показват как изглеждат ( метални с гума в сърцевината, като от единия край са разширени ). Да обаче мойте не са такива. Мойте имат от двете страни разширение. Оказа се, че някои модели на голф3 комби и венто са с двойни тампони ( два тампона от едната страна, които след като са монтирани изглежда, че е един с две разширения от двата края ). Та въпроса ми е-може ли на мястото на старите двойни да се сложи единичен, като на обикновенните тройки? И ако може заслужава ли си-дали ще могат да носят тежестта на колата?
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Тампони за заден мост на Венто
Те твоите значи трябва да са по два еднакви един срещу друг????? Ако ми пратиш номер на шаси и на мотора бих ти казал кои са точно твоите и колко парички са дружеAndrian_VT написа:Тампоните на задния мост на вентото са за смяна. Но възниква следния проблем-в магазините ми казват, че тампоните са същите като на голф3 и ми ги показват как изглеждат ( метални с гума в сърцевината, като от единия край са разширени ). Да обаче мойте не са такива. Мойте имат от двете страни разширение. Оказа се, че някои модели на голф3 комби и венто са с двойни тампони ( два тампона от едната страна, които след като са монтирани изглежда, че е един с две разширения от двата края ). Та въпроса ми е-може ли на мястото на старите двойни да се сложи единичен, като на обикновенните тройки? И ако може заслужава ли си-дали ще могат да носят тежестта на колата?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”