Golf 4 теч на хидравлично масло
Golf 4 теч на хидравлично масло
Здравейте, днес забелязах, че от лявата страна капе масло от маншона на рейката, а от дясно няма проблем. Какво ще ме посъветвате да направя? Четох, че има някакви добавки за спиране на теча препоръчват ли се? Колко пари струва ремонта и какво се сменя?
- Stoyanov_Vw
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: 1.9 TDI AHF
Re: Golf 4 теч на хидравлично масло
Протекла ти е рейката. Или купуваш друга втора употреба или рециклираш твоята. Аз преди 2 месеца го играх тоя филм. Рециклирах рейката + 2 нови маншона, зада знам че всичко е наред.
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: AUS 2000
Re: RE: Re: Golf 4 теч на хидравлично масло
От Пловдив съм,скоро правих-190-200 лв включващи 2 нови маншона.
Да изчакам ли да протече и другата? Гледам в казанчето не губи много течност. Също така и да попитам и за датчика, че и от там капе, как се казва този датчик и колко пари струва смяната му?
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: AGR 98
при мен протече отдясно по посока на движение.аз реших , че ще правя ремонт и с голям зор намерих всичко резервно за рейката. обаче тя взе че се закисна и вече 6 месеца не е капвала. мен ме съмнява че като ходих на предница колегата видя зор с развиването на накрайниците и се натовариха семерините странично.засега карам така и ако протече разглобявам. ако не капе най много карай , докато намериш друга и ли рециклиране.
Спря да тече и при мен, а масло има :D Поне датчика да сменя, че от там капе малко, как се казва и какви пари е някой знае ли?
Оставих рейката за рециклиране, но ми се обадиха, че била крива... Не знаете ли дали не се оправят тези рейки или е за хвърляне. И някой продава ли хидравлична рейка?
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Щом е крив пръта търси друга рейка .
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”