Голф МК4 1.6 АКЛ 101 hp. Копчето за стъклото на шофьорската врата май се счупи
Голф МК4 1.6 АКЛ 101 hp. Копчето за стъклото на шофьорската врата май се счупи
Копчето нямам идея как застана на една страна и заби. Разбрах това след акто се опитах да си смъкна стъклото. Как да смъкна цялата електрика за да проверя какво е положението...
- M3ntata
- Автомобил: Golf MK4 4motion
- Двигател: V5 AGZ
Re: Голф МК4 1.6 АКЛ 101 hp. Копчето за стъклото на шофьорската врата май се счупи
Аз пък нека ти кажа колко струва модула за управление (менте) 30-35лв преди около 1м взехме за passat b5.5 а то е същото. Има вероятност бутоните да заяждат леко в пластмасовата кора на вратата която се монтира над модула. Но не е проблем леко подрязване на капака или самите бутони спасява положението и нищо не се вижда при сглобено състояние.
-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Re: Голф МК4 1.6 АКЛ 101 hp. Копчето за стъклото на шофьорската врата май се счупи
Като демонтираш горната част на дръжката първо провери да не са охлабени тия винтове и ги стегни ,ако копчетата са се разместили поради тази причина
Ако там всичко е точно,то провери да не са счупени тия щипки .Ако са счупени дори и това лепило е безпомощно.Сменя се горната част на дръжката мейдин чайна-майна-25лв. +долната 20лв.Ако оригиналната ти е от този вид като моята
.Ако там всичко е точно,то провери да не са счупени тия щипки .Ако са счупени дори и това лепило е безпомощно.Сменя се горната част на дръжката мейдин чайна-майна-25лв. +долната 20лв.Ако оригиналната ти е от този вид като моята
-
- Автомобил: BORA 1.6 16V

Здрасти! Справих се преди да отговорите, смъкнах електриката но за съжаление копчето е помляно. Копчето се държи от двете страни има две дупчици, с които се закрепя за модула, от дясната страна където трябва да се захване копчето пластмасата на модула се е счупила, следователно при натискането заема неестествено положение. отдолу под копчето жълтото пластмасово краче е счупено (там е абсурд ад се залепи това нещо. Мъчих се с много силно лепило, но не става). Ил итрябва да си карам с този модул без да ползвам шофьорското стъкло или да търся нов. Утре ще звъня на няколко морги. Кажете ми д/г колко може да излезе като цена Видях, че сте написали за китайските.
-
- Автомобил: VW BORA
Около 60 лв (горна дръжка,основа +модул)от ибей.
Ааааааа забравих и за подаръка от тях-лайсната за пръстите на дръжката.
Ааааааа забравих и за подаръка от тях-лайсната за пръстите на дръжката.
- M3ntata
Това от ИБЕЙ няма нищо общо с оригинала 1:1 с ментетата тук по магазините, само дето се чака доста повече и е една идея по евтино.
Поръчах едно за 20 лева. Утре трябва да ми го доставят и дано да стане. Ако ли не ще пия една студена вода с мисълта, че не съм дал 70-80 лева на вятъра и ще продължа да търся. Предполагам, че по моргите няма да ги дадат за под 50-60 лева, ама ми е интересно като е от морга колко ли време ще издържи..... При условие, че с времето пластмасата си губи здравината и се чупи.. както стана с моето.
-
- Автомобил: VW BORA
Re: RE: Re: Голф МК4 1.6 АКЛ 101 hp. Копчето за стъклото на шофьорската врата май се счупи
M3ntata написа:Това от ИБЕЙ няма нищо общо с оригинала 1:1 с ментетата тук по магазините, само дето се чака доста повече и е една идея по евтино.
Така е,както бях писал,усеща се дръжката като че ли по-тънка,но пък е доста добре направена.Много добре пасва,захващането за основата е добра,а с усещането за дебелина се свиква.
Трябва си нови,защото това си е слабо място,а за цената-направо си е 2 идеи по-евтино.Предпочитам да дам пари за оригинална част,но това е просто дръжка.Лично мое мнение,че няма смисъл от оригинал тук
- M3ntata
Re: RE: Re: Голф МК4 1.6 АКЛ 101 hp. Копчето за стъклото на шофьорската врата май се счупи
Напълно съгласен с всичко казано. Не си струва втора ръка!
Китайката от 20 лева свърши работа. Паснаха и заработиха. Оказа се, че на стария модул копчетата за задните стъкла не са работели и аз се чудех, че някъде по кабелите е проблема. Сега мога д аконтролирам всички ел.стъкла. Благодаря за отделеното време от ваша страна ;)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”