Колата е тази от гаража - Голф 3, 97г., с оригинален климатроник, не диавия.
Разказвам цялата история: Изгоряха ми 2-те леви от 4-те крушки на дисплея на климатроника. Смених най-лявата, защото мислех, че е само тя и стана ясно, че втората също е заминала, защото само там имаше "дупка" в осветеността. Смених и нея и след като монтирах отново климатроника, нищо не светеше

Някакви предположения какво се е оплескало - дали е възможно нещо да съм замасил или пък дали си имат някакъв отделен бушон тези крушки /съмнява ме само за крушките на климатроника да има отделен/, или пък някой да е наясно със спецификата на монтажа на тези крушки, т.е. къде трябва да опират и къде не крачетата на крушките. Климатроникът работи, само осветлението не. Крушките са здрави, проверих ги с мултицета, като ми направи впечатление, че целият заден метален панел е "на късо" с крушките, т.е. като едната сонда е на панела дава сигнал на свързаност и на двете крачета на всяка крушка. Ей това не знам дали е нормално! Моля за помощ от имащите опит и знания!

Моля модератор да премести темата в Общия форум, т.к. и пасат, и венто са с аналогични климатронични панели, доколкото знам и могат и тези колеги да помогнат, а и да имат полза от темата. Дори на пасат В5 и Г4 са така, ако не бъркам.