golf 1.6 aft Логин кодове
-
- Автомобил:
- Двигател:
golf 1.6 aft Логин кодове
Някой да знае как мога да се сдобия с логин код за адаптация на дроселова клапа с VCDS lite 1.0.
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Логин кодове
Каква е колата и как мислиш да адаптираш дросела, та ти трябват логин кодове?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Логин кодове
golf 1.6 aft има високи обороти след чистене и в едно ръководство четох че на канал 00 след като се логнеш излиза един бутон горе в дясно и го натискам и чакам.
Ползвам обд16 към ком с VCDS lite1.0.Или нещо не съм разбрал правилно.Не ми излиза fault code за клапата.Държи 890rpm.А на други места пише на 060 канал а на мене ми излиза not available.
Ползвам обд16 към ком с VCDS lite1.0.Или нещо не съм разбрал правилно.Не ми излиза fault code за клапата.Държи 890rpm.А на други места пише на 060 канал а на мене ми излиза not available.
Re: golf 1.6 aft Логин кодове
Каква адаптация търсиш на AFT мотор,като той е с клапан за празен ход и няма стъпков мотор в дросела.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Bioside написа:Каква адаптация търсиш на AFT мотор,като той е с клапан за празен ход и няма стъпков мотор в дросела.
Има дроселната клапа е и за празния ход къде е този клапан вграден в блока на клапата ли е.
има един блок в който е и потенциометъра и стъпковия двигател.Като подам газ на жилото директно се усеща как като паднат оборотите се включва механизма.На компютъра показва на загасен двигател 3.5 градуса наклон а на запален топъл двигател 4.5.
На сдуден показва трети наклон.Така, че май не е с клапан за празен ход .Единствено има байпас за евап иначе от друго място просто не виждам откъде другаде може да смуче.Имах едно рено с клапан който регулира празния ход, който беше отделен блок.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Трябва ли ми логин код за абаптация или не.Ще разбера като пробвам новата програма с която се сдобих която има DMA функция
Чета адрес 0х3da0 и там би трябвало да е записан.
Чета адрес 0х3da0 и там би трябвало да е записан.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също сам го правил това с чистенето (с АФТ) няма такава адаптация и т.н. просто откачаш акумолатора за малко и готово това е ..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”