Направено 1. При ваденето на мокета, явно заради водата, която е влизала под него, шумоизолацията (нещо подобно на вата) се разпадна. Какво бихте ми препоръчали да поставя на нейно място преди да върна мокета обратно?
Направено 2. Предполагам тенекиджията ще обработи заварките и новия метал с нещо, но въпреки това си мислих да боядисам цялото дъно отвътре с нещо, но какво да е то? Някакъв антикор предполагам?
Направено 3. От край време и шофьорската, и пасажерската седалка почти не се местиха на пред или назад. При ваденето им установих, че самите шейни са целите в ръжда, но освен това липсват и някакви части, предполагам пластмасови, при основата на седалката. При голф 4, знам че седалките са на колелца, но как е при вентото? Ако някой е купувал и знае от къде, бих оценил помощта!
4. Последно!

Доста дълъг пост се получи, но все пак ще бъда благодарен на всеки един отзовал се, по който и да е от проблемите!
Редакция!
Колата вече е сглобена и както можете да видите от редакцията по-горе първите 3 точки са изпълнени. Остава проблемът с паленето, който започна да се проявява все по-често. По-рано забравих да кажа, че и клеморед съм сменял. Прави впечатление, че когато не пали и извадя и вкарам реле 109 се оправя и пали. Не винаги, но в 60-70% от случаите помага. Сменял съм и въпросното реле, но не с ново и не мога да твърдя, че не е от него. Мисля тези дни за всеки случаи да закупя ново и отново да опитам. Междувременно много бих бил благодарен на още предположения и насоки за проблема. Благодаря!