Голф5 - подсветка ключ фарове
- plamingo
- Автомобил: VW Golf 5 FSI 115
- Двигател: BAG 2004
Голф5 - подсветка ключ фарове
Проблема е, че доста често подсветките на бутона за фаровете се самоизключват незнайно защо.
Re: Голф5 - подсветка ключ фарове
Ключа е 20лв най-лесно нов. Иначе най-вероятно има студена спойка и може да се презапои.
- vankat-2
- Автомобил:
- Двигател:
На мене ми изгасва когато изгори крушката на запалката.
- plamingo
Интересното е, че ако завъртя ключа на нула и пак го пусна - подсветките се появяват за момент и след секунди изгасват. Не е само по ключа за фаровете. Същото става и с едни червени лампички горе на плафона, триъгълния бутон за аварийките, бутона долу за ESP... явно нещата са свързани.
- slavi3331
- Автомобил: голф 3
- Двигател: 1600
Студени спойки в ключа,разглоби го и презапои всичко по него.
- plamingo
Благодаря за мнението. Ще си поиграя да го разглобя. Този ключ го купих преди около 2 години
. Оригиналния на колата беше в ужасен вид... надраскан.

- vankat-2
- Автомобил:
- Двигател:
plamingo написа:Интересното е, че ако завъртя ключа на нула и пак го пусна - подсветките се появяват за момент и след секунди изгасват. Не е само по ключа за фаровете. Същото става и с едни червени лампички горе на плафона, триъгълния бутон за аварийките, бутона долу за ESP... явно нещата са свързани.
Точно виж крушката на запалката 100% е изгоряла и при мене беше точно така.
plamingo написа:Благодаря за мнението. Ще си поиграя да го разглобя. Този ключ го купих преди около 2 години. Оригиналния на колата беше в ужасен вид... надраскан.
Ако пазиш стария пробвай с него какво е положението.
- plamingo
vankat-2 написа:plamingo написа:Интересното е, че ако завъртя ключа на нула и пак го пусна - подсветките се появяват за момент и след секунди изгасват. Не е само по ключа за фаровете. Същото става и с едни червени лампички горе на плафона, триъгълния бутон за аварийките, бутона долу за ESP... явно нещата са свързани.
Даже не знам къде там има крушка! При мен никога не е светило в тази зона. Лесно ли се разглобява?
- vankat-2
- Автомобил:
- Двигател:
plamingo написа:vankat-2 написа:plamingo написа:Интересното е, че ако завъртя ключа на нула и пак го пусна - подсветките се появяват за момент и след секунди изгасват. Не е само по ключа за фаровете. Същото става и с едни червени лампички горе на плафона, триъгълния бутон за аварийките, бутона долу за ESP... явно нещата са свързани.
Даже не знам къде там има крушка! При мен никога не е светило в тази зона. Лесно ли се разглобява?
https://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=459513 ето ти подобна тема
Не е сложно вадиш пепелника, сваляш декорацията пред запалката, има две болчета се отвиват и излиза запалката. Разглабяш и сменяш крушката.
- vankat-2
- Автомобил:
- Двигател:
vankat-2 написа:plamingo написа:vankat-2 написа:plamingo написа:Интересното е, че ако завъртя ключа на нула и пак го пусна - подсветките се появяват за момент и след секунди изгасват. Не е само по ключа за фаровете. Същото става и с едни червени лампички горе на плафона, триъгълния бутон за аварийките, бутона долу за ESP... явно нещата са свързани.
https://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=459513 ето ти подобна тема
Не е сложно вадиш пепелника, сваляш декорацията пред запалката, има две болчета се отвиват и излиза запалката. Разглабяш и сменяш крушката.
https://www.youtube.com/watch?v=SrLPcL1pMPs и при тебе е същото
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”