mupk0 написа:Проблема е разрешен
mupk0 написа:Ето как си обяснявам аз проблема.
Сутринта паля ,слагам първа и колата тръгва.Като преди това я включих и изключих от контакт 2 пъти и изчаках лампичката над водата да изгасне.Покарах малко да загрея мотора с пенсионерско каране....1...2...3...4... 50.... чаках на кръстовище и отново ми причатка снощната простотия.Оставаха 2 секунди и аз набих всичката газ с 1ва и яко бърн....Първа цялата,втора цялата и мушкам 3та и айдеее пак се ухълца мотора.Спрях.Извадих тръбата за студеният въздух дето влиза в калника и я запуших.Колата взе да прихълцва и изгасна.Завъртях ключа,паля и тръгвам без проблем.След консултация с 1 чичка там дето ги разбира карбураторите,се оказа че при продължително пенсионерско каране,карбуратора се пълни по-бавно с бензин,вследствие на което при рязко пържене бензина свършва и после на свободни обороти не може да качи пак достатъчно гориво и трябва един вид да накараш колата да се "задави",за да напълни целият карбуратор пак.Затова вече няма да си правя такива експерименти.Ако ми прещрака да я пъна...подгрявам я с малко газ 4-5 секунди да влезе в другият режим и газта прастаПървият път като ми направи тоз проблем пак така беше.Карах спокойно и се засилих за една ръчна с всичката газ на 2ра и пак така стана.Явно иска подгряване звяра
StS написа:Много приказки, отиваш при Ваското1 и си решаваш ВСИЧКИ проблеми, гарантирам ти ...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 89 госта