blue_shadow написа:Привет, от известно време насам колкото и бенз да имам стрелката все си седи на 2/3 резервоар. Смених поплавъка с друг втора ръка-уж е читав, сменил съм и таблото. Тоест искам да кажа, че и 2те ми известни причини, поради които не се отчита вярно бензина са отстранени и въпреки всичко стрелката си стои пак на старото положение 2/3Съмнявам се да не би някъде по кабелите да има бъг и да ми подава допълнително съпротивление
Имате ли някакви предположения къде е причината?
значи да не се притеснявамandro_ написа:kamus11 написа:незнам дали при всички е така .но когато сипвам гориво и не съм изгасил колата стрелката на резервоара е мъртва.въобще не показва колко бензин има.все едно не съм налял нищо
Мисля,че трябва да се гаси мотора,когато зареждаш.Открай време си е така...
blue_shadow написа:andro_ написа:Платката с плъзгача в резервоара.Плъзгача се задвижва от поплавъка.
Тя си е ОК - всичко е сменено щото цялата джаджа - тапата, стойката за помпата и платката с писеца + поплавъка е едно цяло! Тоест всичко вътре е сменено, без помпата. Говорим за инжекцион
andro_ написа:Ахам,значи по мои спомени се свързва едно резисторче успоредно,за да може да се намали общото съпротивление и готово.Вече колко ома - колкото трябва?
Също така е възможно поплавъка да не може да се издигне достатъчно - и при мене е така,защото сменях бензиномера.Когато ми е пълен резервоара,стрелката е на предпоследната черта.Не ми се отваряше пак резервоара за такава дреболия.
NovobranecGT написа:Ти хубаво си сменил всичко, но провери ли инсталацията дали е в редИ таблото подава ли 10 волта към нивомера в багажника
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 78 госта