проблем с ел.инсталация!
проблем с ел.инсталация!
Съжалявам за описанието но взех Голфа преди седмица две и е пълна лудница под капака,писна ми и незнам какво да правя с тия кабелаци.На едната клема на акомулатора има сигурно вързани 6 кабела и на другата още толкова...а кое къде отива несе знае...някой ако има познание да помага.
Последна промяна от zmeev_2 на Сря 08 авг 2007 19:51, променено общо 1 път.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблеми с ел инсталация!
zmeev_2 написа:Под капака ми е пълна лудница от кабели,губят се токове,километража ми не свети,пада ми акомулатора,охлаждането се върти когато си поиска.КАКВО ДА ПРАВЯ???
Е до сега такова излагане на даден проблем не бях виждал

П.С. А и

- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз пак нещо съм се отвяла, ама не разбрах какъв е проблемът - че не знаеш кой кабел накъде отива ли? ако е това, право са ти казали хората - отиди при ел.техник, ще проследиш с него кое за какво е, ако искаш, виж и кой предпазител за какво е. едно по едно нещата ще се наредят. ти си се шашнал от многото жици май
честито за голфа и да си го караш без проблеми
пък заповядай и на някоя сбирка в Пловдив!

честито за голфа и да си го караш без проблеми

пък заповядай и на някоя сбирка в Пловдив!
Гледам става дума за ел инталацийки аз да питам имам малък проблем (или така си мисля че е малък
) като ми слагаха фолио на задния прозорец и ми отскубнаха буксичка ли кво е и аз незнам на риотаните от едната страна с какво мога да ги залепя някакво електро проводимо лепило да ми предложите без течен метал че има много голямо съпротивление а да се запой и дума да не става щяло да се пукне прозореца . МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gosh написа:Гледам става дума за ел инталацийки аз да питам имам малък проблем (или така си мисля че е малък) като ми слагаха фолио на задния прозорец и ми отскубнаха буксичка ли кво е и аз незнам на риотаните от едната страна с какво мога да ги залепя някакво електро проводимо лепило да ми предложите без течен метал че има много голямо съпротивление а да се запой и дума да не става щяло да се пукне прозореца . МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
дай снимка ако може да севиди къде е точно проблема иначе поене да спукаш стъкло е малко трудна работа поне на мен никога не ми се е случвало а бая спойкъ съм направил...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ходи в Практикер за да си оправиш реотаните на задното стъкло. Има там на Локтайт едно малко шишенце към 30 лв.
Направено е точно за това. Имах прекъсната писта на нагревателя на задното стъкло, опитвах със сума работи - само това свърши работа, може би защото е направено за това. Мажеш отдолу за контакт и после буксата и малко топъл силикон за да нямаш ядове от тръскането. Успех, дано съм ти помогнал

аз си продължавам с моя проблем ам не съм на ясно как да кача снимки във форума
няма да е лошо ако някои ми обесни да покажиа за кво става дума че пак неще да бачкат тия нагреватели гледах бошончета няма изгорели замервахаги и сае оказва че е от там кадето са се скъсали треба се види Благодаря предварително 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”