проблем с ел.инсталация!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
zmeev_2
Автомобил:
Двигател:

проблем с ел.инсталация!

Мнениеот zmeev_2 » Сря 08 авг 2007 19:10

Съжалявам за описанието но взех Голфа преди седмица две и е пълна лудница под капака,писна ми и незнам какво да правя с тия кабелаци.На едната клема на акомулатора има сигурно вързани 6 кабела и на другата още толкова...а кое къде отива несе знае...някой ако има познание да помага.

Последна промяна от zmeev_2 на Сря 08 авг 2007 19:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Сря 08 авг 2007 19:23

ходи при ел. техника в сервиза така по форума трудна работа при това описание :)

scruc
Автомобил:
Двигател:

Re: проблеми с ел инсталация!

Мнениеот scruc » Сря 08 авг 2007 19:38

zmeev_2 написа:Под капака ми е пълна лудница от кабели,губят се токове,километража ми не свети,пада ми акомулатора,охлаждането се върти когато си поиска.КАКВО ДА ПРАВЯ???

Е до сега такова излагане на даден проблем не бях виждал :roll: , извинявай колега ама тука ясновидци няма, вземи си оправи малко инфото пък тогава чакаи помощ.

П.С. А и :welcome_to_group

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Сря 08 авг 2007 20:30

Ходи при ел. техник и не пипай кабелите щото някой може да ти е за алармата и ще стане лошо!Ако имаш такава де. :wink:

zmeev_2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zmeev_2 » Сря 08 авг 2007 20:40

kaiser666 написа:Ходи при ел. техник и не пипай кабелите щото някой може да ти е за алармата и ще стане лошо!Ако имаш такава де. :wink:
имам...

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Сря 08 авг 2007 20:43

Е тогава НЕ ПИПАКИС :!:

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Сря 08 авг 2007 21:42

аз пак нещо съм се отвяла, ама не разбрах какъв е проблемът - че не знаеш кой кабел накъде отива ли? ако е това, право са ти казали хората - отиди при ел.техник, ще проследиш с него кое за какво е, ако искаш, виж и кой предпазител за какво е. едно по едно нещата ще се наредят. ти си се шашнал от многото жици май :lol:
честито за голфа и да си го караш без проблеми :)
пък заповядай и на някоя сбирка в Пловдив!

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Чет 09 авг 2007 7:59

Ел техник.
:welcome_to_group

Потребителски аватар
Gosh
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gosh » Чет 09 авг 2007 10:23

Гледам става дума за ел инталацийки аз да питам имам малък проблем (или така си мисля че е малък :oops: ) като ми слагаха фолио на задния прозорец и ми отскубнаха буксичка ли кво е и аз незнам на риотаните от едната страна с какво мога да ги залепя някакво електро проводимо лепило да ми предложите без течен метал че има много голямо съпротивление а да се запой и дума да не става щяло да се пукне прозореца . МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Чет 09 авг 2007 11:38

Gosh написа:Гледам става дума за ел инталацийки аз да питам имам малък проблем (или така си мисля че е малък :oops: ) като ми слагаха фолио на задния прозорец и ми отскубнаха буксичка ли кво е и аз незнам на риотаните от едната страна с какво мога да ги залепя някакво електро проводимо лепило да ми предложите без течен метал че има много голямо съпротивление а да се запой и дума да не става щяло да се пукне прозореца . МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

дай снимка ако може да севиди къде е точно проблема иначе поене да спукаш стъкло е малко трудна работа поне на мен никога не ми се е случвало а бая спойкъ съм направил...

PitkataJoe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PitkataJoe » Пет 10 авг 2007 8:15

Ходи в Практикер за да си оправиш реотаните на задното стъкло. Има там на Локтайт едно малко шишенце към 30 лв. :roll: Направено е точно за това. Имах прекъсната писта на нагревателя на задното стъкло, опитвах със сума работи - само това свърши работа, може би защото е направено за това. Мажеш отдолу за контакт и после буксата и малко топъл силикон за да нямаш ядове от тръскането. Успех, дано съм ти помогнал

Потребителски аватар
Gosh
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gosh » Пет 10 авг 2007 13:26

Мерси много ще опитам и с това дано да стане :wink: че много е кофти със запотено стъкло :shock

Потребителски аватар
Gosh
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gosh » Чет 16 авг 2007 10:17

аз си продължавам с моя проблем ам не съм на ясно как да кача снимки във форума :oops: :oops: няма да е лошо ако някои ми обесни да покажиа за кво става дума че пак неще да бачкат тия нагреватели гледах бошончета няма изгорели замервахаги и сае оказва че е от там кадето са се скъсали треба се види Благодаря предварително :!:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”