пречукване на аванса на газ и бензин
- penchev777
- Автомобил:
- Двигател:
пречукване на аванса на газ и бензин
Скъпи съфорумци проблемът с моят Голф 3 1.8 МИ, 90к.с. е следният: При натоварване на двигателя и скорост над 100 км/ч се чува едно пречукване на аванса, поне аз така го определям. Това пречукване го прави и на газ и на бензин. Ако някой е имал подобен проблем или може да помогне с нещо като съвет ще му бъда много благодарен.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: пречукване на аванса на газ и бензин
penchev777 написа:Скъпи съфорумци проблемът с моят Голф 3 1.8 МИ, 90к.с. е следният: При натоварване на двигателя и скорост над 100 км/ч се чува едно пречукване на аванса, поне аз така го определям. Това пречукване го прави и на газ и на бензин. Ако някой е имал подобен проблем или може да помогне с нещо като съвет ще му бъда много благодарен.
Въобще не бива да ти чука аванса....Предварението ти е със сигурност над 15 градуса(при норма 6+/-2)..... при мен до 15 градуса нито бензин нито газ дават детонации....
Карам на 10 градуса перфектно и на газ и на бензин...
Центровката е задължителна и то през компютър(за да се вкара компютъра на колата в авариен режим)....временно може и сам да върнеш аванса,но не ти препоръчвам...
И
- penchev777
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”