Преди стария ми двусекционен фар му се натрошиха щипките и го отварях няколко пъти да ги оправям/станаха от 4 тия с такива от друг фар/ и от тогава пусто се ме чопли за отваряне.Катастрофирах и си взех два почти нови фара от колегата GOLF GTI който си бяха перфектни.Да ама още при монтажа десния го намокрили майсторите и реших че пропуска-последва отваряне и осъзнаване че не е трябвало-че и в бързането не измих хубаво стаклото и остана леко мръсен.След тва четох темата"затъмняване на фаровете" и реших да боядиша протектора на крушката черен да се отразява в рефлектора.Хубаво ама както боядисвам заваля ,загърмя и без да чакам мтного да изсъхнат на тъмно в сумрак ги сглобих.Фаровете съвсем станаха мръсни и двата с нещо бяло-не разбрах от влага ли,от мърсотия ли или от изпаренията на съхнещата боя.После зех че свалих десния да измия стъклото - измих го ама отгоре остана съвсем леко дето и с препарат за прозорци неще да се махне-отделно и рефлектора го гледах че горе един бяло-матов ,ама с вода не се махна

.Отделно на цялата тая история не успях да си регулирам фаровете по хоризонтала/а колко съм писал в темата за регулиране-ама не е късно човек да стане за срам

/.Сега на финала на всички сглабяния/разглабяния,мърсенета,боядисване,регулиране забелязах че десния фар на стена не свети като"лястовичка" ,а има само наклонената част

.Някой случвало ли му се е нещо подобно със светенето и другите небивалици покрай фара.
P.S.Кой ме би по главата да барам