радиатора
-
- Автомобил:
- Двигател:
радиатора
Става въпрос за голф 2, маркуча който идва от разширителния съд и отива в радиатора отстрани горе, за малко маркуче става въпрос. Та от там ми сълзеше много леко, смених скобата, сложих нова, няколко дена не сълзя, и пак взе да сълзи леко, смених маркуча, но продължава да сълзи. Радиатора ли е според вас или кофти маркуч, и ако е радиатора ми помогнете какво да правя?
При затворен разширителен съд и загрял двигател маркучите трябва да са твърди, защото системата работи под налягане около 1,5 атмосвери.
Значи, преди време аз използвах прибавка за промиване на системата и съм доволен. Доста гняз изтече, но след това се промива само с топла вода.
Промивката с прибавка си е и на риск, защото боклука като се движи из системата може да запуши на друго място.
Значи, преди време аз използвах прибавка за промиване на системата и съм доволен. Доста гняз изтече, но след това се промива само с топла вода.
Промивката с прибавка си е и на риск, защото боклука като се движи из системата може да запуши на друго място.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”