На бензин лети,на газ умира
На бензин лети,на газ умира
Здравейте пичове,абе кажете шо ми стана с Голфето.Абе на бензин си перка яко,а като е нагаз яко е спъната.Когато искам да изпреваря е едно придърпване,едно чудо,отзад къси-дълги яко,напрао умирам от срам.А пък като заизкачвам баир,лелееееее,ужас,ситуацията е все едно ми свършва газта,требе на парва да го ка4вам.Ходих при майсторите,викат ходи на диагностика,аз викам на бензин върви,а те викат абе на бензин не можеш да усетиш,а на газ се усещал проблема по токовете.Аз викам абе сменете тоя филтър на газовата,а те не искаха да го погледнат,викат не е от него.Кажете какво може да е да им кажем и да вършат работа,зашото така не се кара хич.А нормално ли е с 5 лева да мина 50 км градско?Нешо множко ми се вижда?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:42, променено общо 1 път.
Здравейте,ами и аз дочух от майсторите за тази 2 клапа че е възможно от нея да е,но в понеделник ше ходя до тях,казаха също и че е възможно откъм бутилката да не пуска достатъчно газ.Относно свещите имам два вида на 0.8 и на 0.7?Май вторите са за 1.6,майстора ги провери и каза че си бачкат.А този кабел от делкото към бубината как се проверява дали е читав?И много ми е чудно как на бензин ги нямам тези проблеми,а само на газ,мисля че проблема трябва да се търси изцяло от газовата уредба и най вече от нейния филтър дето майсорите много се дърпат да го сменят,незнам защо?