Придърпване и тресене при студен двигател
Придърпване и тресене при студен двигател
Откакто стана малко по-хладно като е студен двигателят придърпва доста, като се загрее всичко е екстра. От какво може да е проблема?
При мен правеще такъв проблем.Трябваше да му подам газ за да захапе иначе тресе тресе и дайе гаснеше.Това ставашпе при 1-во палене.Като го занесах на майстор ми свалиха ангренажният ремък и се оказа че му е изкочил един зъб или нещо от сорта.Наместиха го и сега сичко е "пушка" Незнам дали е от това или се заблуждавам, но от тогава не ми е правила проблеми колата с паленето
-
- Автомобил:
- Двигател:
Има доста възможни причини за придърпване на студено.Както всички се сещате се започва от температурните датчици - един на въздуха,друг на антифриза.
Друг заподозрян е дебитомера - работи ли,не работи ли? Аз карах 2 дена без закачен дебитомер и на газ и на бенз....може от него да е.
Други заподосряни са свещите - лошо подбрано температурно число и/или свещи за смяна.
Почисти електродите на палеца и капачката на делкото.
Може и комутатора да е почнал да сдава багажа.
Толкова много възможности,че най-добре на чичо доктор да се заведе,ама чичото да е пекан ( и обръщан,при това да не е загорял).
Може и само центровка да му трябва...
Друг заподозрян е дебитомера - работи ли,не работи ли? Аз карах 2 дена без закачен дебитомер и на газ и на бенз....може от него да е.
Други заподосряни са свещите - лошо подбрано температурно число и/или свещи за смяна.
Почисти електродите на палеца и капачката на делкото.
Може и комутатора да е почнал да сдава багажа.
Толкова много възможности,че най-добре на чичо доктор да се заведе,ама чичото да е пекан ( и обръщан,при това да не е загорял).
Може и само центровка да му трябва...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”