не е с шестограм поне при мен.....ако съм си с оригиналката болт съм 120 % сигуренmoreg написа:ами маслото се сипва пак от същата пробка, това е ясно, ама се чудя дали тая пробка беше със вътрешен шестограм, като тая за източването, и се чудя ако е така трябва да си правя ключ, колегаама ще го видя на колата
не ти трябва да сваляш нищо.....просто завърташ волана на ляво и то се вижда пробката........не ти трябва и канал....просто приклякаш или залегваш на някво одеало или там квото....развиваш я и ако текне масло нема се шашкаш то и без тва не трябва да превишава нивото на пробката....ако не текне бъркаш леко с пръст и гледаш до къде е .....това е ...просто паркирай колата на равно а не на някой баирmoreg написа:еми дано не е правено да се отвива с някакъв специален ключ, че си е...... трябва ли да свалям лявото колело? или мога на канал да си я развия? как ще ми е по лесно?
тва не ти е гаранция.......виж ако е много мръсно го сменяй щото моята направо виеmoreg написа:другата неделя по това време ще ти пиша да ти кажа какво е станало, но мисля че ще си има масло, щото не е умаслена кутията, което ме кара да мисля че масло трябва да си има, но ще проверя, немога да не проверя
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: MartinGP и 60 госта