стрелката за температурата+темп.на маслото на компа за Г3???
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
стрелката за температурата+темп.на маслото на компа за Г3???
прощавайте за тъпия въпрос, но искам да попитам имат ли отношение една към друга температурата на двигателя на уреда с стрелката в ляво на таблото и температурата на маслото която може да следиш на дисплея на борд компютъра? Защото температурата на маслото ми стигна 98 градуса а стрелклата си седеше твърдо на 90 градуса и дори не ми се включи перката/всъщност перката не ми се е включвала досега, но и аз карам колата отскоро де
/

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
така и така има тема, да попитам и аз, каква е нормалната работна температура на маслото в двигатля и каква е критичната - ако има такава?
Питам, защото ми направи впечатление, че при повече "ръчкане" маслото ми стига до 150 градуа, акто нормално си е 80-90, та се притесних да не се прецака нещо колицата, ако дълго я карам със 150 градуса температура на маслото ...
Питам, защото ми направи впечатление, че при повече "ръчкане" маслото ми стига до 150 градуа, акто нормално си е 80-90, та се притесних да не се прецака нещо колицата, ако дълго я карам със 150 градуса температура на маслото ...
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:така и така има тема, да попитам и аз, каква е нормалната работна температура на маслото в двигатля и каква е критичната - ако има такава?
да питам пак за това, нормално ли е?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”