Помогнете колеги. Охладителна система????????
- STRATUS
- Автомобил: Golf 3 gti 16 v
- Двигател: Abf
Помогнете колеги. Охладителна система????????
Колата е VENTO 1.8 mono 55kw с газ.Проблема е като сменях термостата после с голям зор се обезвьздуши системата играх си суматии и време замалко да прегрее мотора.После смених радиатора сащата работа.Вьпроса ми е ниама ли ниакав начин от някаде да се обезвьздушава защото сега пак ми се налага да сменям радиатора и като сложа антифриза и ако триабва да обезвьздушавам пак 2 часа триабва да налея сумати антифриз и да спестя малко време и нерви.Благодаря ВИ предварително!!!
- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ако всичко ти е наред колата се обезвъздушава сама .... т.е. най високата точка в охладителната ти система е разширителното казанче ... ако нещо те притеснява можеш да стиснеш маркучите докато наливаш но принципно не трябва да се задържа въздух в тях ... наливаш ... палиш да завърти водата ... доливаш ако трябва и си караш .... ако нещата не стават както съм ти ги описал значи може да имаш някакъв проблем ...
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- petarkolev
- petarkolev
- STRATUS
- Автомобил: Golf 3 gti 16 v
- Двигател: Abf
Благодаря за помоща но идеята ми беше ако има вьздушна вазглавница, парвият пьт се беше получила вьзд.вьзглавниза преди термостата и мькааааа,вторият пат беше в изпаритела и радиатора на парното и пак ужас .....Намислил сам един начин ако стане ще го споделя с вас .
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧИ ЗА МНЕНИЯТА ! ! !
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧИ ЗА МНЕНИЯТА ! ! !
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Момеееент колеги.....колегата е на газ!!!!!Пропускаме този факт!
Лошо монтиран изпарител(не на подходящото ниво) е страхотен проблем за обезвъздушаване и нарушава всичко по системата....единствения лек е предварителното му пълнене и повторното поставяне на приводите на вече добре напълнен изпарител.....май там е проблема на колегата???!!!
Лошо монтиран изпарител(не на подходящото ниво) е страхотен проблем за обезвъздушаване и нарушава всичко по системата....единствения лек е предварителното му пълнене и повторното поставяне на приводите на вече добре напълнен изпарител.....май там е проблема на колегата???!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”