... на антифриза.На градско ми загрява даже.но тръгна ли извън града по магистралата температурата през деня(днес например) е мноо ниска.т.е.малко над началото стои стрелката на датчика на таблото.
това може ли да доведе до някаква вреда или да не му обръщам внимание.
правена е промивка на охладителната система и е сменян радиатор.
г2 1.8 мех.инжекцион
Много ниска температура...
chefito написа:3 термостата сменям и все седи на 80 градско...пусна ли парно пада на 75....вече се предавам да се боря.../датчик, антифриз и табло сменени/....извънградско без парно = 80 градуса. Купувам термостат на 84 градуса. Такъв беше оригинала...някой да каже къде бъркам?
Да на 84 градуса е оригиналния.
И аз съм го имал този проблем с АБД, три датчика ,2 термостата от които единият на 87 градуса и си държеше 80-85градуса.

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Kokoo написа:chefito написа:3 термостата сменям и все седи на 80 градско...пусна ли парно пада на 75....вече се предавам да се боря.../датчик, антифриз и табло сменени/....извънградско без парно = 80 градуса. Купувам термостат на 84 градуса. Такъв беше оригинала...някой да каже къде бъркам?
Да на 84 градуса е оригиналния.
И аз съм го имал този проблем с АБД, три датчика ,2 термостата от които единият на 87 градуса и си държеше 80-85градуса.
Голяма е палавница

В началото бях сложил някъв бер и държеше 6-7 месеца нужната температура...само като пуснех парно падаше на 85-86...иначе си перкаше на 90....ама сега кво се закучи пак

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”