Смачкан праг - къде да сложа крика?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Mustang GT-R
Автомобил:
Двигател:

Смачкан праг - къде да сложа крика?

Мнениеот Mustang GT-R » Съб 27 окт 2007 22:33

Колеги левия ми праг отпред е доста смачкан и се чудя къде да сложа отдолу крика за да вдигна колата, че трябва зимни гуми да се слагат. :wink:
Гледам, че в сервизите, криковете ги слагат някъде отдолу, ама незнам точно къде. :oops:

Потребителски аватар
h0nda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот h0nda » Съб 27 окт 2007 22:43

като се наведеш и погледнеш отдоло колатадо след прага малко по навътре има една кръгла издутина ей тя е за крика хубаво е обаче ако ти се намира на близо до сложеш една малка даскичка там да хване по хубаво

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Нед 28 окт 2007 2:04

На носача.

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Нед 28 окт 2007 2:53

тръба написа:На носача.

Малко трудно ще го сложи на носача ако е с оригиналното крикче.По добре да подложи една дъска на прага :wink:

п.пНа братчеда аудито от долу няма здраво място където и да сложиш крика все пропада за това подлагаш една хубава дъска и да не ти дреме:bananarock

Последна промяна от kaiser666 на Нед 28 окт 2007 3:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
armario
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот armario » Нед 28 окт 2007 2:58

Закарай я при гумаджия - те си намират място, откъдето да я вдигнат. :idea3 :да:

Потребителски аватар
mamara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mamara » Нед 28 окт 2007 7:38

купи си малко хидравлично крикче аз си взех за 16 лева и си реших проблема.А по добре си го купи що то незнаеш каде по пътя можеш да закъсаш и тогава :??? какво да правиш. :ahoy

Потребителски аватар
mamara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mamara » Нед 28 окт 2007 7:42

Понеже виждам че си от софия-в практикер имаше промоция крикчета по 8 лева аз моя го взех от Кауфланд-младост. :D :D :D

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Нед 28 окт 2007 8:12

kaiser666 написа:
тръба написа:На носача.

Малко трудно ще го сложи на носача ако е с оригиналното крикче.По добре да подложи една дъска на прага :wink:

п.пНа братчеда аудито от долу няма здраво място където и да сложиш крика все пропада за това подлагаш една хубава дъска и да не ти дреме:bananarock
Ей вярно! :oops: Аз работя с "крокодилче" и забравих за неудобството с оригиналния крик.

Потребителски аватар
Mustang GT-R
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mustang GT-R » Нед 28 окт 2007 10:10

Колеги, има две успоредни греди надлъжно на купето, за които е захванат предния мост, смятам че са подходящи за целта. Иначе, близо до прага най-отпред има една правоъгълна издатина с размери някъде 5 x 15 см струва ми се че тя също става, ама незнам да не влезе крика в купето. :lol:
Крика е тип "ромб", доволно вдига. :wink:

Потребителски аватар
Mustang GT-R
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mustang GT-R » Нед 28 окт 2007 10:13

armario написа:Закарай я при гумаджия - те си намират място, откъдето да я вдигнат. :idea3 :да:

Това не е решение на проблема. :wink:

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Нед 28 окт 2007 10:32

Колега то и хубав крик да вземеш,тои пак ще потьва като ти са заминали праговете.Помисли за тях.Аз еи така трьгвам за София, на Омуртаг като взех 3-4 дупки в разтояние на 10-метра предна дясна стана като тука вьв форума има един колега сьс един аватар на един мускал джантата(крива като зарче).Та кьм 30 км така и спирам на едно ОМВ вадя крика навивам тои потьва, пак навивам тои пак потьва, и пак и пак.Накрая сьс моя спьтник тои навива аз надигам калника, хванахме и бензинджията и тои подпира, че хванахме и един случаен клиент да извади старата и сложи новата гума. Абе станахме за т... ак. Та мисьлта ми беше не знаеш кога ще стане работата, ако караш само в града аиде при пьрвия гумаджиа и добре ама ако излизаш извьн грацко кофти.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”