Гледам, че в сервизите, криковете ги слагат някъде отдолу, ама незнам точно къде.
Смачкан праг - къде да сложа крика?
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
Смачкан праг - къде да сложа крика?
Колеги левия ми праг отпред е доста смачкан и се чудя къде да сложа отдолу крика за да вдигна колата, че трябва зимни гуми да се слагат.
Гледам, че в сервизите, криковете ги слагат някъде отдолу, ама незнам точно къде.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
тръба написа:На носача.
Малко трудно ще го сложи на носача ако е с оригиналното крикче.По добре да подложи една дъска на прага
п.пНа братчеда аудито от долу няма здраво място където и да сложиш крика все пропада за това подлагаш една хубава дъска и да не ти дреме:bananarock
Последна промяна от kaiser666 на Нед 28 окт 2007 3:10, променено общо 1 път.
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ей вярно!kaiser666 написа:тръба написа:На носача.
Малко трудно ще го сложи на носача ако е с оригиналното крикче.По добре да подложи една дъска на прага![]()
п.пНа братчеда аудито от долу няма здраво място където и да сложиш крика все пропада за това подлагаш една хубава дъска и да не ти дреме:bananarock
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, има две успоредни греди надлъжно на купето, за които е захванат предния мост, смятам че са подходящи за целта. Иначе, близо до прага най-отпред има една правоъгълна издатина с размери някъде 5 x 15 см струва ми се че тя също става, ама незнам да не влезе крика в купето.
Крика е тип "ромб", доволно вдига.
Крика е тип "ромб", доволно вдига.
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега то и хубав крик да вземеш,тои пак ще потьва като ти са заминали праговете.Помисли за тях.Аз еи така трьгвам за София, на Омуртаг като взех 3-4 дупки в разтояние на 10-метра предна дясна стана като тука вьв форума има един колега сьс един аватар на един мускал джантата(крива като зарче).Та кьм 30 км така и спирам на едно ОМВ вадя крика навивам тои потьва, пак навивам тои пак потьва, и пак и пак.Накрая сьс моя спьтник тои навива аз надигам калника, хванахме и бензинджията и тои подпира, че хванахме и един случаен клиент да извади старата и сложи новата гума. Абе станахме за т... ак. Та мисьлта ми беше не знаеш кога ще стане работата, ако караш само в града аиде при пьрвия гумаджиа и добре ама ако излизаш извьн грацко кофти.

какво да правиш.