Не е термостат,вьзможно ли е таблото ?
Не е термостат,вьзможно ли е таблото ?
Пичове,колата на прав пьт е 70 градуса а в задрьстване 110.Включва перката на 110 и то направо на 2ра скорост.Ходих да ми сменят термостата,но бил здрав.Майстора казва ,че може да е от таблото.Мислите ли ,че при положение ,че абсолютно винаги на прав пьт изстива ,а в задрьстване прегрява ,може да е таблото или ме будалка?
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
перка
Аз бях така първо смених тройника термостат и нов датчик за перката 1-ва степен на 85 градуса втора на 102 градуса датчика оригинален е 15 лева трябва ти и ключ 24 или 26 можеш и сам да си го смениш
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
kilima написа:Той термостата не е смене,прегледал го е майстора и каза ,че си отваря и затваря както си трябва.Пьрвата скорост ще отида да ми я видят,на друго място.Надявам се там да ми кажат какво точно става.
Аз като преглеждам някого го събличам гол(или гола

Ми кво да ви кажа.И аз имам сьмнения,но каза ,че го е гледал.Като знам,че не е най бьрзото и лесно нещо за сваляне си мисля,че може да ме будалка.Аз бях сигурен ,че е термостата.Каза ,че щял да ме прати на мн добьр жичкаджия(макар ,че мисля ,че не ми трябва точно такьв).
Така ,че моля както колегата по горе,някой да ми даде инструкции как точно да сменя датчика на перката ,от кьде да го купя
Ще сьм много благодарен.Пьк ако после пак пьржи,сменям майстора.Благодаря за мненията 
Така ,че моля както колегата по горе,някой да ми даде инструкции как точно да сменя датчика на перката ,от кьде да го купя

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”