въпроса ми е следния колата е голф3 АФТ , хидарвликата ми след известно време в града става доста тежко управлението, дори и със 175 гуми, кормилото е тегаво и всичко това е променливо, имам хидравлична течност но не знам каква е така ми дойде колата, някой да има предположения ?
П.П. Сменях тампони и лагер на макферсоните и пак същи х..и
относно хидравликата на Г3
хидравлика
А при навиване на волана ляво,дясно вие ли ти ремъка на хидравликата ? Нямаш много възможности поне според мен !!!
Ремък хидравлика.....Рейка.....хид.помпа.....и масло но този вариант отпада както каза сам.А и другото което се сещам е какво масло имаш в хидравликата смисъл доливал ли си и ако си дали е такова каквото трябва да е на VW...
Ремък хидравлика.....Рейка.....хид.помпа.....и масло но този вариант отпада както каза сам.А и другото което се сещам е какво масло имаш в хидравликата смисъл доливал ли си и ако си дали е такова каквото трябва да е на VW...
хидравлика
Ами не в повечето случай свири в крайно положение ..... така и така не си го сменял пробвай с него не е скъп и не е философия смяната му...или пробвай само да го натегнеш...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”