Помоооощ. Това беше по колата ми. Оправих кабелите, но нещо не ми светят ни фарове, ни лампичките по таблото. Някой с идеи за това. Значи нещата станаха при едно леко птп кадето се счупи фара. Но мисля че нямат нищо общо с него. Денят преди това почна да ми пуши леко иснталацията при един дъжд. Ама не обърнах внимание. Точно при птп-то пак валеше. Излизам аз от колата и приказвам с човека и в един момент поглеждам назад и мойта кола пълна с дим....
Ошашках се доста, ма както и да е. Не ми работеше почти нищо от светлините. Или по точно работеше ама без спиране. Фарове - не изгасваха. Мигачи - не мигат, просто светят. Яко секс.
Значи двата кабела които бяха нагоряли са единия за мигачи/чистачки/клаксон дето отива към кормилото. Другия за светлините дето отива към копчето за тях. Оправих ги и сега не мога да си пусна фаровете. Иначе мигачите работят:)
Още едно питане. Значи защо мигачите нямат бушон!!! Или поне с всички откачени бушони си светеха пак като оправих кабелите. Авариините си светят как си искат без нито един бушон! Ебаси мизерията. А, да и за какво е бушон 16 - power sunroof, като нямам люк? Щото тоя бушон ми изгоря.
Колата е голф 3, GT, 96та година. АЕК е двигателя.
Много благодаря на всички:)
Edit: забравих да спомена - копчето за къси/дълги като го цъкна и ми светват фаровете...