плафона в купето светва сам???
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
плафона в купето светва сам???
Здрасти, два дни вече плафона ж купето ми светва сам , на някои случвало ли му се е???
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здрасти, пак съм тук , преди малко се прибирам и се занимавх с плафона малко
на куплонга на плафона има 4 кабела ще ги именужам като1,2,3,4 от ляво на дясно като плафона е с платката нагоре
кабел 3 е постоянен + 12v на него слагам червения щекер на мултицета
другите 3 са маса
кабел 1 имам постоянно маса като дам контакт прекъсва
кабел 2 при отваряне на всяка една от вратите подава маса след затваряне прекъсва (включително и задната врата)
кабел 3 постоянен + 12v
кабел 4 постоианна маса
мисля че проблема е от кабел 1, ако може някои да ми каже от каде идват кабели 1 и 4 да не разхвърлям всичко
а и някои ако не го мързи може да измери при него как са кабелите и да пусне нещо по темата
не мога да спя когато нещо не ми работи о колата не ,че не може и без този плафон , но той триабжа да бачка
Laughing Laughing Laughing
на куплонга на плафона има 4 кабела ще ги именужам като1,2,3,4 от ляво на дясно като плафона е с платката нагоре
кабел 3 е постоянен + 12v на него слагам червения щекер на мултицета
другите 3 са маса
кабел 1 имам постоянно маса като дам контакт прекъсва
кабел 2 при отваряне на всяка една от вратите подава маса след затваряне прекъсва (включително и задната врата)
кабел 3 постоянен + 12v
кабел 4 постоианна маса
мисля че проблема е от кабел 1, ако може някои да ми каже от каде идват кабели 1 и 4 да не разхвърлям всичко
а и някои ако не го мързи може да измери при него как са кабелите и да пусне нещо по темата
не мога да спя когато нещо не ми работи о колата не ,че не може и без този плафон , но той триабжа да бачка
Laughing Laughing Laughing
- perfekt
- Автомобил:
- Двигател:
Кабелите са си така! А относно проводник 1(който си номерирал)той е +12V от контакт за да гаси веднага плафона (а не вечерно време да караш 20сек със светещ ).Според мен проблема е в един от бутоните на вратите и капаците или протрит проводник към тях.Разглоби почисти и огледай внимателно кабелите.Другият вариант е да ти се ебава електрониката в плафона .Поздрави
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ОПРАВИХ ПРОБЛЕМА
тествах мойа плафон на друг ГОЛФ 3 тестжах и кабелите при тйх жсичко е наред , оказа се че проблема е в някой от елементите по платката на плафона и се заех с това.
смених кондензатора който е до чипа той бесхе 25v. 47mF. аз имах под рака 63v. 33mF. и се оправи сега всичко е нормално !!!
все пак благодаря на всички които взеха отношение по темата , надявам се да съм полезен на някой !!!
хаиде сега да пием по бира , наздраве!!! 
тествах мойа плафон на друг ГОЛФ 3 тестжах и кабелите при тйх жсичко е наред , оказа се че проблема е в някой от елементите по платката на плафона и се заех с това.
смених кондензатора който е до чипа той бесхе 25v. 47mF. аз имах под рака 63v. 33mF. и се оправи сега всичко е нормално !!!
все пак благодаря на всички които взеха отношение по темата , надявам се да съм полезен на някой !!!
- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”