голф 3 проблеми с бензин
голф 3 проблеми с бензин
здравейте аз писах и в предната тема за този проблем , но никой не ми отговори. Проблема е следния. Забелязах , че когато имам по-малко бензин в резервоара малко под 1/3 и колата почва да придърпва , на наклон колата изгасва. Паля е малко по-трудно с повечко гас и пали , но при потегляне гасне пак. Чудех се какъв е проблема и се ядосах и всипах повечко бензин и сега когато е по-пълен резервоара нямам грижи.Дали е възможно да си отива бензиновата помпа. Да се е разместила нещо ? 10х
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
- plamingo
- Автомобил: VW Golf 5 FSI 115
- Двигател: BAG 2004
Re: голф 3 проблеми с бензин
petarlp написа:здравейте аз писах и в предната тема за този проблем , но никой не ми отговори. Проблема е следния. Забелязах , че когато имам по-малко бензин в резервоара малко под 1/3 и колата почва да придърпва , на наклон колата изгасва. Паля е малко по-трудно с повечко гас и пали , но при потегляне гасне пак. Чудех се какъв е проблема и се ядосах и всипах повечко бензин и сега когато е по-пълен резервоара нямам грижи.Дали е възможно да си отива бензиновата помпа. Да се е разместила нещо ? 10х
При мен бензиновата помпа не си беше на мястото ,а висеше във въздуха! Съответно бензиномера не отчиташе никак верно и всеки път го закъсвах с бензина на някой баир.След наместването и в "леглото" вече отчита вярно.Дано съм помогнал колега
Последна промяна от plamingo на Пон 05 ное 2007 11:31, променено общо 1 път.
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- plamingo
- Автомобил: VW Golf 5 FSI 115
- Двигател: BAG 2004
Re: голф 3 проблеми с бензин
plamingo написа:petarlp написа:здравейте аз писах и в предната тема за този проблем , но никой не ми отговори. Проблема е следния. Забелязах , че когато имам по-малко бензин в резервоара малко под 1/3 и колата почва да придърпва , на наклон колата изгасва. Паля е малко по-трудно с повечко гас и пали , но при потегляне гасне пак. Чудех се какъв е проблема и се ядосах и всипах повечко бензин и сега когато е по-пълен резервоара нямам грижи.Дали е възможно да си отива бензиновата помпа. Да се е разместила нещо ? 10х
При мен бензиновата помпа не си беше на мястото ,а висеше във въздуха! Съответно бензиномера не отчиташе никак верно и всеки път го закъсвах с бензина на някой баир.След наместването и в "леглото" вече отчита вярно.Дано съм помогнал колега
... само да допълня че майстора извади от резервоара 2 метални скобки които притягат маркучетата на помпата! Бяха паднали и се мотаеха на дъното

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Сипи 200-300мл спирт в резервоара.
Ама спирт, не ракия или одеклон!!
Събрала ти се е вода (конденз, 'хубави' бензиностанции и т.н.)
Спирта се смесва с водата и си изгаря безпроблемно. А водата винаги ти е на дъното, защото е по-тежка от бензина.
Все пак, не прекалявай суъс спирта. Ако трябва, направи го на 2-3 пъти това упражнение, а не наведнъж цял литър, защото спирта понижава октановото число и рискуваш малко повечко детонации
Ама спирт, не ракия или одеклон!!
Събрала ти се е вода (конденз, 'хубави' бензиностанции и т.н.)
Спирта се смесва с водата и си изгаря безпроблемно. А водата винаги ти е на дъното, защото е по-тежка от бензина.
Все пак, не прекалявай суъс спирта. Ако трябва, направи го на 2-3 пъти това упражнение, а не наведнъж цял литър, защото спирта понижава октановото число и рискуваш малко повечко детонации
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”