Здравейте,скоро си вземах една 3-ка 2,0 GTI 16V и имам малък проблем от някъде ми влиза вода в купето:(имам люк ами мисля че не е от там!!!защото седалките ми са всеоще сухи.Мокри ми се пода когато колата е паркирана в движение няма проблеми...
Ако някои има представа къде да търся причината Моля, ви помогнете
Благодаря ви:)

Теч в купето на GOLF 3 GTI 16V
- Go_baby_go
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Теч в купето на GOLF 3 GTI 16V
Go_baby_go написа:Здравейте,скоро си вземах една 3-ка 2,0 GTI 16V и имам малък проблем от някъде ми влиза вода в купето:(имам люк ами мисля че не е от там!!!защото седалките ми са всеоще сухи.Мокри ми се пода когато колата е паркирана в движение няма проблеми...
Ако някои има представа къде да търся причината Моля, ви помогнете
Благодаря ви:)
Колега и аз така и мога да ти кажа че съм 170% сигурен че ти е от шибедаха.Маркъчите за отводняване минават от пкрива по предните колони и излизат при пантите на вратите на мене ми е спукан десния маркуч и го запуших и сега сичко е ток:)Другите 30% са за пода
има едни тапи провери ги тях дали са хубаво сложени защото може и от там да е:)
- Go_baby_go
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси много за инфото:)най-лошото е че тия работи сам ги проверил за отводнителния канал на люка от дясната странаи аз имам самнения.За пода съм сигурен че не е просто е перфектен а пък и проблема е когато колата е спряна...вземам да си мисля че може и да е от уплатненията на вратите направо съм се видял в чудо
Ще продалжавам да търся причината или да се моля да не вали дъжд:) Благодаря ви... Ако имате някакви други идеики ще се радвам да ги споделите...

- flash
- Автомобил: Golf III GT TDI
- Двигател: 1z 1994
Колега има много писано по тоя проблем
Провери под кората на чистачките , събира се мизерия и водата неможе да се изтича добре и влиза в купето.
Може също да са ти запушени каналчетата от шибедаха към вратите (при мене беше така) , отпушваш ги и си готов.
ПС: Следващия път използвай търсачката преди да пускаш тема

Провери под кората на чистачките , събира се мизерия и водата неможе да се изтича добре и влиза в купето.
Може също да са ти запушени каналчетата от шибедаха към вратите (при мене беше така) , отпушваш ги и си готов.
ПС: Следващия път използвай търсачката преди да пускаш тема

- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи първо добре дошъл, второ може да опиташ с това :
http://forum.vwclub.bg/search.php, а иначе моя опит с течовете е следният:
На мен по същия начин ми се събираше в краката - на шофьорското и на пасажерското място. След много дебнене видях след валеж, че остават две следи от струйки от вътрешната страна на предния прозорец. Полсел забелязах как тече на автомиевка. Та какво направих :
Отидох в сервиз на Кобра и срещу 30-тина лв. ми демонтираха предното стъкло и ми смениха уплътнението - от тогава всичко е ОК
http://forum.vwclub.bg/search.php, а иначе моя опит с течовете е следният:
На мен по същия начин ми се събираше в краката - на шофьорското и на пасажерското място. След много дебнене видях след валеж, че остават две следи от струйки от вътрешната страна на предния прозорец. Полсел забелязах как тече на автомиевка. Та какво направих :
Отидох в сервиз на Кобра и срещу 30-тина лв. ми демонтираха предното стъкло и ми смениха уплътнението - от тогава всичко е ОК

- Go_baby_go
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имам теч от шибидаха.Понеже колата ми се маже с препарати постоянно,си личи от кьде минава водата,щото избелява.Та минава през лявата греда (обикновено щото е наклонена на лаво колата на паркинга) и минава минава през тьблото май и от там ми прокапва от при дрьжката за капака предния и си личи на сглобката на прага кьде тече .
надявам се да сьм полезен,макар ,че и друите мнения си имат инфо.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”