г2 скова нещу
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
г2 скова нещу
Здравейте колеги , снощи както си карам голфа и тругвам да права обратен на ботевгратско и ми изгасна . Тругвам аз да го пала запали ама докато въртеше се едно единия цилиндар изобщо го немаше некакси прескачаше нещу и запали и зверско тракане , та въпроса ми е може ли да е избегала центрофката щото после като натиснах ангренажния ремак потаваше около 1 см или двигатела си е заминал колата е от гаража ми мерси предварително , а и накрая скова тотално изобщо не иска да върти като чели стартера се опитва да заварти ама прай само цък нещу и до там .
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
kaloqn_bachev написа:а как мога да разбера дали е презкочил между другото направих обратния с ръчна и поечко газ
Ще си кажеш всичко !!!

За проверка дали са се ударили дутала и калапани, най-простото:
Вдигаш едната предна гума с крика, включваш на 4-та скорост и задвижваш колекото по посока на движение с ключа за болтовете на гумите.
Дано двигателя превърти /трябва да направиш няколко оборота/.
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
така
така и другия път пак дърпай ръчна 

- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
е как да я проверя тая центровка смисъл къде са белези тва онова кое да гледам
смисъл искам аз да си проверя дали е от центровката шото от са знам кво ше ми кажат майсторите е са видях ремака обстоино и е много ама много хлабав като го натискам потава 5 см сигорно много е хлабав как да провера дали центровката е на място

- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Връзвам бас, че преувеличаваш, не, защото искаш да лъжеш, а защото ти е терсене и ти е кофти! Съболезнования, разбирам те!kaloqn_bachev написа: са видях ремака обстоино и е много ама много хлабав като го натискам потава 5 см сигорно много е хлабав как да провера дали центровката е на място
Но и 1 см. потъване на ремъка е ужасно много!!! Гаранция е превъртял зъб, и то не само 1 или 2.
Да те успокоя- едва ли е свързано с ръчната и многото газ! Просто кофти случка! Вероятно от некадърен 'майстор', дето не ти е затегнал обтяжната ролка.
А сега идва момента и да те разочаровам! Няма такъв филм: 'PB не удря клапани'!
Удря не, ами на салата ги прави!
Сега не ми се търси да цитирам vaskoto1, ама това го знам от написано от него!
Бягай търси читав сервиз и да смъкват тиквата! И се моли да не падне и твоята, като чуеш цената...
Е, ако няма счупено бутало, едва ли ще надхвърли 200-250 лева, но ти препоръчвам, тъй и тъй ще се отваря отгоре, отвори и картера и смени биелни лагери и сегменти.
Да ти излезе още стотачка, ама ще си имаш съвсем обновен мотор!
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:Връзвам бас, че преувеличаваш, не, защото искаш да лъжеш, а защото ти е терсене и ти е кофти! Съболезнования, разбирам те!kaloqn_bachev написа: са видях ремака обстоино и е много ама много хлабав като го натискам потава 5 см сигорно много е хлабав как да провера дали центровката е на място
Но и 1 см. потъване на ремъка е ужасно много!!! Гаранция е превъртял зъб, и то не само 1 или 2.
Да те успокоя- едва ли е свързано с ръчната и многото газ! Просто кофти случка! Вероятно от некадърен 'майстор', дето не ти е затегнал обтяжната ролка.
А сега идва момента и да те разочаровам! Няма такъв филм: 'PB не удря клапани'!
Удря не, ами на салата ги прави!
Сега не ми се търси да цитирам vaskoto1, ама това го знам от написано от него!
еми ще го правя от пловдив си иначе с удоволствие щях да ти покажа колко потава и дали преувеличавам
Бягай търси читав сервиз и да смъкват тиквата! И се моли да не падне и твоята, като чуеш цената...
Е, ако няма счупено бутало, едва ли ще надхвърли 200-250 лева, но ти препоръчвам, тъй и тъй ще се отваря отгоре, отвори и картера и смени биелни лагери и сегменти.
Да ти излезе още стотачка, ама ще си имаш съвсем обновен мотор!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”