joker написа:Нищо ти няма на колата....понякога напрежението в таблото се променя и ако стабилизаторът на 10 волта е взел да сдава багажа стрелката на температурата си мърда наляво или надясно....при мен след включване на елконсуматор(фарове и парно) стрелката се измества с 2 мм вдясно(сиреч показва повече)....не пипай нищо(според мен де!....може да не съм прав)
joker написа:Нищо ти няма на колата....понякога напрежението в таблото се променя и ако стабилизаторът на 10 волта е взел да сдава багажа стрелката на температурата си мърда наляво или надясно....при мен след включване на елконсуматор(фарове и парно) стрелката се измества с 2 мм вдясно(сиреч показва повече)....не пипай нищо(според мен де!....може да не съм прав)
tetris написа:joker написа:Нищо ти няма на колата....понякога напрежението в таблото се променя и ако стабилизаторът на 10 волта е взел да сдава багажа стрелката на температурата си мърда наляво или надясно....при мен след включване на елконсуматор(фарове и парно) стрелката се измества с 2 мм вдясно(сиреч показва повече)....не пипай нищо(според мен де!....може да не съм прав)
Оки, значи да закача мултицет-а и като карам да видя дали се променя напрежението, това ли имаш в предвид
Е чак пък много лошо, има и по-лоши неща. Ето тук се вижда как се прави:martineli написа:дано се опрайш без смяна на термостат че е на мноо лошо място.повярвай вчера го сменях.
martineli написа:виж ко батка аз попитах тук там еладжии и ми казаха че тоя стабилизатор или работи или не. нямало трети вариянт.
дано се опрайш без смяна на термостат че е на мноо лошо място.повярвай вчера го сменях.ма при мен проблема беше че отваряше на 45*С
joker написа:ами нали един стабилизатор на напрежението като не работи,напрежението става променливо в и оттам стрелката на датчика не отчита вярно.....
martineli написа:joker написа:ами нали един стабилизатор на напрежението като не работи,напрежението става променливо в и оттам стрелката на датчика не отчита вярно.....
възможно.аз не съм много в час с тоците и питам ,и те ми казват.но все пак ако не работи то цялото табло ще му прай парчета .но все пак тоя стабилизатор не е кой знае кво да се смени остаа играчката с свалянето на таблото.
и както писах по нагоре първо да провери всичко и тогава термостат
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта