Въпрос за блокирало централно...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
The Officer
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за блокирало централно...

Мнениеот The Officer » Вто 11 дек 2007 17:12

Здравейте всички.Имам следния проблем-блокирала ми е машинката на шофьорската врата.Опитвах всичко което се сетя,дори да дърпам с клещите чопчето за отллючване и да си помагам с ключа но не става.А със сигурност не е замръзнала,щото другите си работят.А не мога да махна кората на затворена врата.Ако някой мойе да ми помогне благодаря предварително.Централното е електрическо а колата е Голф 2.

Потребителски аватар
The Officer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Officer » Вто 11 дек 2007 17:52

А и да кажа,че търсих с търсачката но подобно нещо не намерих.Моля ако някой знае как мога да си отворя вратата нека каже,че акъл не ми стига какво да правя.Забелязах,че и на другата врата е започнало да се ебава,ама там като дръпна копчето нагоре се отваря,а на шофьорската не ебава да ебава.

Потребителски аватар
egoist_ok
Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
Двигател: ARL 2002

За централното

Мнениеот egoist_ok » Вто 11 дек 2007 20:04

Здрасти колега - като за начало откачи захранването на централното и после пробваи да извадиш кората макар и само задната страна ( може да се развият болтовете отзад ако трябва извади на средната колона пластмасата така ще ти е по лесно да ровиш вътре)

успех

Потребителски аватар
The Officer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Officer » Вто 11 дек 2007 20:12

Няма шанс да се извади кората при затворена врата,защото има видии които не могат да се развият,т.е. те са на недостъпно място при затворена врата.Все пак благодаря за помощта. :roll:

Потребителски аватар
egoist_ok
Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
Двигател: ARL 2002

За кората

Мнениеот egoist_ok » Вто 11 дек 2007 22:35

Ако си прочел правилно и помислиш реално ще разбереш че съм прав - за какво ти казах да махнеш пластмасата на средната греда - за да можеж да развиеш задните болтове на кората. Аз знам каде е хваната кората на G2.

P.S. По принцип съм алармаджия и съм се сблъсквал с много такива проблеми. :lol:

Потребителски аватар
The Officer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Officer » Сря 12 дек 2007 17:25

Айде бе хора,моля ви се дайте някакъв акъл.Кво толкова?

Потребителски аватар
nikoga_sam
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikoga_sam » Чет 13 дек 2007 13:39

един прятел имаше същия проблем. пробвай това - дърпаш пъпката на вратата нагоре и след това дърпаш ръчката за отваряне на вратата, но държиш пъпката. предполагам че са заседнали зъбите на машинката на централното. не можеш да ги счупиш, дърпай здраво пъпката. трябва да стане ако не пиши да го мислим.

Потребителски аватар
The Officer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Officer » Чет 13 дек 2007 21:27

Ами ще пробвам и този начин ама утре,че сега е малко късно ,но силно се съмнявам ,че ще стане нещо.Защото и аз разпитах насам-натам и ми казаха ,че ако не мога да си отворя по тези начини ще трябва да режа кората-следователно после нова кора.Ама аз все си мисля ,че не може да няма начин-няма невазможни неща.Затова ако някой е имал този проблем моля да сподели опит.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”