Странен проблем с ел.инсталация!
Странен проблем с ел.инсталация!
Здравейте колеги!Значи преди 2 седмици някъде ми се случи следното,прибирам се от работа,къпя се вечерям и решавам да изляза с колата но нямаше ток.Дърпах я с друга кола,но неискаше да запали дори и на дърпане.На следващия ден ми подадоха ток и запали.В следващите две седмици нямах абсолютно никакви проблеми даже бих казал че си имаше доста ток и си палеше мигновенно.Днес сутринта ми се случи нещо подобно,но този път разликата е в това че запали на дърпане и парното ми не работи вече а снощи си работеше,а и забравих да кажа че мерише на БЪКЕЛИТ...какво ли има???

- ivan20071983
- Автомобил: Passat
- Двигател: AHL
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
На мойта кола беше изгорял един предпазител който се намира до самото моторче на парното! Въртеше само на 4. Закарах колата на Ваското и той запои няколко допълнителни жички! Парното се оправи но след няколко дни замириса както казваш ти и даже леко изпуши. Угасих колата за няколко минути и след това запали все едно нищо не е ставало
. И до сега си работи.Та мисълта ми беше да си видиш и ти тоя предпазител да не ти прави мизерии.
- fidrimku
- Автомобил:
- Двигател:
Колега щом ти намалява светлината на фаровете значи има консумация! Ако е изгорял бушон няма да има консумация тъй като не е датворена веригата но може някой кабел преди бушона да е причината! Щом не разбираш от токове по-добре отиди при някой дето ги разбира тези неща да види за какво става въпрос!
Проблема е решен,със любезното съдействие на LUD,момчето доста ми помогна да открием проблема.Миризмата на бъкелит идваше от моторчето на парното.Имаше доста неизолирани от предния некадърен собственик кабели койти се допираха.Взех днес едно моторче за парното сложихме го и всичко е наред вече,не мирише.Утре сутринта ще се разбере дали сме управили и токовете или си трябва баш жичкаджия...поздрави на всички и благодаря за съветите....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”