Две неща се сещам за които искам да ви питам:
Луфт в скоростния лост напред назад на какво се дължи наи често и какво се сменя,според мен не са щанги.
Уреда на таблото за температурата отива до 70 и там си остава,колата и работи всичко термостат,перка,има парно,загрява нормално,но съм свикнал да гледам уредите и това ме дразни,на какво се дължи.
Шибидаха като тръгва на зад се чува едно ''трак'' в момента в които се накланя да влезе назад и после си върви нормално,това така ли трябва да е.
Докато е студена като се изфорсира и не падат веднага оборотите ,като я включа на скорост и зацепя тогава падат на 1150 и като загрее вече на 900.

Проблеми с голф 3-ка
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
Това сьс оборотите и на мен ми се случва,но сьм забелязал,че става когато колата ми е много студена след определено каране(защото имам и проблема с 70те градуса),мисля ,че колата ми простива.Но мисля ,че не говорим за 1 и сьщ проблем.Просто докато загрее колата дьржи по високи обороти.За температурата -може таблото да льже ако всичко друго ти е наред
А пьк шибидаха,трябва да се радваш ,че вьобще ти работи,мнозинството тук отдавна се е отказало от тази екстра 

- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”