Проблеми с голф 3-ка

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
sashoskiora
Автомобил:
Двигател:

Проблеми с голф 3-ка

Мнениеот sashoskiora » Съб 15 дек 2007 17:24

Две неща се сещам за които искам да ви питам:
Луфт в скоростния лост напред назад на какво се дължи наи често и какво се сменя,според мен не са щанги.
Уреда на таблото за температурата отива до 70 и там си остава,колата и работи всичко термостат,перка,има парно,загрява нормално,но съм свикнал да гледам уредите и това ме дразни,на какво се дължи.
Шибидаха като тръгва на зад се чува едно ''трак'' в момента в които се накланя да влезе назад и после си върви нормално,това така ли трябва да е.
Докато е студена като се изфорсира и не падат веднага оборотите ,като я включа на скорост и зацепя тогава падат на 1150 и като загрее вече на 900.

Потребителски аватар
plamen032
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот plamen032 » Съб 15 дек 2007 17:28

на това му викат автоматичен смукач- радваи се че работи.
а за температурата преди да почнеш да бараш каквото и да е най-добре я измери с една термо двоика

Потребителски аватар
kilima
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kilima » Съб 15 дек 2007 17:31

Това сьс оборотите и на мен ми се случва,но сьм забелязал,че става когато колата ми е много студена след определено каране(защото имам и проблема с 70те градуса),мисля ,че колата ми простива.Но мисля ,че не говорим за 1 и сьщ проблем.Просто докато загрее колата дьржи по високи обороти.За температурата -може таблото да льже ако всичко друго ти е наред :) А пьк шибидаха,трябва да се радваш ,че вьобще ти работи,мнозинството тук отдавна се е отказало от тази екстра :)

Потребителски аватар
sashoskiora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashoskiora » Съб 15 дек 2007 17:33

Колега тя е моноинжекция 1.8,като я изфорсирам яко и на газ и на бензин и държи 2000об/мин за 10-ина секунди,това питам,а за уреда за температурата според мен е от таблото а не от датчик,та него какво да го правя.

chocho28
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chocho28 » Съб 15 дек 2007 21:26

Писането на кирилица и на български език е задължително!!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.mod edit: vaskoto1
mod edit: vaskoto1

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”