оправи се едно-друго се разваля
оправи се едно-друго се разваля
Здравейте,пак проблеми с тая скоростна кутия.Майстора,при който бях сипа 3 литра в кутията ,измери нивото (като пьхна клечка в пробката
) и каза,че трябвало около литьр още да се долее.Сипахме още 600гр.Днес видях,че тече стабилно масьлце.Вьзможно ли е семеринга да е протекьл заради прекалено многото масло в кутията ?Никси ми каза,че стандарно за тая кутия трябва 3.1. 
Последна промяна от kilima на Вто 01 апр 2008 10:13, променено общо 1 път.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Щом никси му е казал 3.1л. значи толкоз
.
Истина е че са слаби кутийките и аз така имах много ядове с моята накрая отидох за друга.
Сменихме семерингите и уплътненията след 1 седмица пак протекоха накрая се оказа че ми е разбит дифернецяла (дано не бъркам думата) и се наложи да ходя за други скорости. Слава богу нямам ядове вече 4 месеца.
Истина е че са слаби кутийките и аз така имах много ядове с моята накрая отидох за друга.
Сменихме семерингите и уплътненията след 1 седмица пак протекоха накрая се оказа че ми е разбит дифернецяла (дано не бъркам думата) и се наложи да ходя за други скорости. Слава богу нямам ядове вече 4 месеца.
Оправиха го майсторите,смениха семеринга и доляха масьлце и сега е добре.
Обаче сложихме летните джанти и се появи друго притеснение- колата спира много по-зле.Педала трябва доста силно да се натиска ,нещо не е както трябва.Сменени са дисковете,накладките и спирачната течност преди има няма 300 км.А гумите и джантите не са чак толкова по-тежки от 13-ките - 195/55/15.Старите дискове бяха много зле и си мислих миналата година,че е от тях,обаче сега са нови.Нормално ли е за този модел(защото все пак е с най-смешните спирачки) или да тьрсим проблема в спирачна помпа или нещо такова.
Обаче сложихме летните джанти и се появи друго притеснение- колата спира много по-зле.Педала трябва доста силно да се натиска ,нещо не е както трябва.Сменени са дисковете,накладките и спирачната течност преди има няма 300 км.А гумите и джантите не са чак толкова по-тежки от 13-ките - 195/55/15.Старите дискове бяха много зле и си мислих миналата година,че е от тях,обаче сега са нови.Нормално ли е за този модел(защото все пак е с най-смешните спирачки) или да тьрсим проблема в спирачна помпа или нещо такова.
radotom написа:При свалянето на скоростната кутия са ти разбутали вакуума на сервото.
Огледай дали е зкачен въобще или са строшили щуцера.
И аз мисля, че нещо такова е станало,защото се случва понякога като напомпам спирачката оборотите ми да се смущават .Чел сьм ,че е от вакуума.Много сложно стана вече.Как мога да разбера дали е наред сервото без да ходя на майстор пак?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”