Не иска да запали на бензин !!! Защо?
Не иска да запали на бензин !!! Защо?
колеги колата е с АБС двигател и с АГУ , проблема е следния когато е студена не иска да запали на бензин, единствено с бутане.Днес я запалих отново на бутане , помпата бачка пръска силно. на газ пък няма абсолютно никакви проблеми но не мога да паля на газ.Като загрее колата пали от 1-я път на бенз. , а ако не е загряла пали с мнооооого зор с подаване на газ.Дайте някакви идеи
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
намира се на бакелитовата връзка на главата от която излиза горния маркуч на радиатора разкачаш го и пробваш.и аз го имах същия проблем само дет не съм на газ.значи ракачаш датчика (даже аз не слагах никви съпротивления) и ако запали без подаване на газ значи е от него.тя без датчика кат запали ше се държи малко странно.
ето прцедурата която аз прилагах:
1-разкачам датчика
2-паля
3-закачам датчика докат е запалена и работ без проблем
4-купувам нов
5-сменявам го
6 и 7-отново на манежа
1-разкачам датчика
2-паля
4-купувам нов
5-сменявам го
6 и 7-отново на манежа

- murder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
martineli написа:намира се на бакелитовата връзка на главата от която излиза горния маркуч на радиатора разкачаш го и пробваш.и аз го имах същия проблем само дет не съм на газ.значи ракачаш датчика (даже аз не слагах никви съпротивления) и ако запали без подаване на газ значи е от него.тя без датчика кат запали ше се държи малко странно.
1-разкачам датчика
2-паля
4-купувам нов
5-сменявам го
6 и 7-отново на манежа

колеги отоново проблем , след зареждане на акумулатора днес колата не иска да завърти чува се само едно ЧАТ и това е .Снощи имаше яко въртене докато се опитам да запали дали нещо от това се е получило.Колата на бутане си запали ,поработи и я загазих и пак не ще да запали .Дали са четки някакви идеи имате ли отново
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”