пролема е че ви замръзват ключалките, купувате си някакъв размразител за ключалки и си влизате в колата, след което я водите някъде на топло( над 0 градуса де), къде сваляте ВНИМАТЕЛНО кората (на щипки е и с плоска отвертка се сваля лесно като щипките са по 2 от страни и 3 от долу, капачката за заключване се отвинтва отгоре иначе не може да извадите кората, дръжките за огледалата(ако не са ел.) се махат като се напъхва тънка плоска отвертка в пръстена под самата дръжка и тоя пръзтен се тегли в потивоположна на дръжката посока(няма как да го обясня който го е правил знае колко хитро е измислено и колко лесно се маха, ако не знаеш като мен ходиш в сервиза където ти оясняват някакви фантазии и пак не могат да я свалят). Кората се държи и на 2 големи яки винта в дръжката на врата от вътре(маха се капака на дръжката на плоска отвертка супер лесно е и вътре винтовете са с кръстата глава). След това си вадите дръжките, почиствате хубаво и пръскате с WD-40 или друго подобно смазочно средство, само трябва да остава по метала и да пази от вода. сглабяте всичко и дръжките вече не замръзват, при мен остава само ключалката на багажника ама все не ми остава време а и там механизма още не ми е съвсем ясен
може малко последователността на действията да съм я поомотал и да е объркващо за неразбиращ човек, ама си гледам Д-р Хаус и не съм много адекватен