имам един проблем от извесно време(1-2 месеца може би) значи колата е АБС 1.8 кара се и на бензин и на газ.На бензин обаче понякога има много гаден проблем .....като запаля сутрин колата понякога не ще да си поддаржа 1100 оборота(автоматичен смукач) ами почва да глъхне и иска да загасне и ако не подам газ ще изгасне ... а понякога не го прави това пали от раз и си върви съвсем нормално.....този проблем на газ го няма!Също като я карам после (след като го е направила това с паленето) като подам газ си забива муцината и след 1-2 сек тръгва да върви като че ли няма бензин колата пак то си има 1/2 резервоар.И най интересното е че това понякога не го прави.....пробвал съм да рестарт пс-то и сякаш се оправя,но понякога пак го прави този проблем.На ГАЗ не го прави проблема върви си съвсем нормално.Пробвах да дам на късо двете клем на акумулатора ама не са толкоз дълги и пробвах с един кабел 2,5 квадрата като му оголих краищата и ги сложих на клемите ама дали е станало нещо не знам .
От къде може да идва тази бъркотия дали ЕКУ-то трупа някакви грешки или нещо друго